300: Vzestup říše dorazí hned ve 4 edicích, Němci mají "limitku" se soškou

vydáno 18. 6. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova

Tagy: 300, 300: Rise of an Empire, 300: Vzestup říše, Blu-ray, film, Limited Edition, limitovaná edice

Za tři týdny (přesně 9. července) vtrhne i do tuzemských obchodů pokračování veleúspěšné „Třístovky“, kterou po Zacku Snyderovi zrežíroval další zkušený klipař Noam Murro a Magic Box u té příležitosti odhalil, na jaké bonusy se čeští zájemci o další stylizované bitky antických gerojů mohou těšit.

Jelikož mají sérii 300 pevně pod palcem u Warner Bros. nepřekvapí, že ani česká verze není nijak ošizená. Dostanete tudíž něco málo přes hodinu (dle zahraničních recenzích) obstojných bonusových materiálů, v nichž se patřičně proberou změny oproti původnímu filmu, nové postavy, náročné trikové záběry a samozřejmě akční masox, jenž je asi největším lákadlem.

Z technického hlediska bude film prezentován v 1080p v poměru stran 2.40:1, chybět samozřejmě nebude DTS-HD MA 7.1 anglická zvuková stopa, kterou ze zálohy pojistí tradičně „pouze“ šestikanálový SD dabing v Dolby Digital.

300: Vzestup říše - přehled tuzemských edic

Magic Box si samozřejmě uvědomuje, že 300: Vzestup říše patří mezi oblíbené značky a potenciální důl plný peněz, a tak pro tuzemský trh přichystal hned několik edic. Sběratelé mohou sáhnout po futurepaku (799 korun), fanoušci 2D verzí dostanou disk v červené krabičce (599 korun) a samozřejmostí je i 3D edice, která bude v klasickém modrém amarayi (699 korun). Ti, kteří by rádi kolekci s předchozím dílem, si rovněž přijdou na své za rozumnou cenu 799 korun (v kolekci jsou oba filmy ve 2D).

Zajímavou alternativou by pro největší fandy mohla být nabídka v Německu, resp. na zdejším Amazonu, kde lze za 130 Euro pořídit sběratelskou edici se steelbookem (stejný artwork jako tuzemská edice) a povedenou soškou.

300: Vzestup říše - německá limitovaná edice
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře