AOC představuje 35“ zakřivený herní monitor

vydáno 14. 11. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: AMD FreeSync, AOC AG352QCX, zakřivený monitor

Společnost uvádí novinku ve své relativně čerstvé sérii herních monitorů AGON, 35“ model se zakřiveným displejem a označením AG352QCX.

K podporovaným technologiím se kromě jiného řadí AMD FreeSync, obnovovací frekvence má hodnotu 200 Hz. Řada AGON se v současné době skládá ze dvou 27palcových monitorů s AMD FreeSync a Nvidia G-Sync. Oba konkurenční systémy zajišťují perfektní synchronizaci grafické karty počítače a samotného monitoru. A pro svůj prémiový 35“ model zvolil výrobce první z těchto technologií.

AOC AG352QCX má rozlišení 2 560×1 080 pixelů a mimo jiné také technologii nízké vstupní prodlevy, která snižuje odezvu na úplné minimum. Navíc se AOC chlubí odezvou o hodnotě 4 ms (grey-to-grey).

Kombinace výše zmíněných funkcí by podle AOC měla „splnit nároky hráčů a nadšenců do elektronických sportů.“ LED podsvícení nebliká, a tak chrání oči uživatele. Stojánek pak nabízí možnosti ergonomického nastavení.

Monitor AOC AG352QCX bude na trzích v Evropě k dispozici ještě letos v prosinci za doporučenou cenu 800 eur (asi 21,6 tisíce korun).

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře