AOC představuje deset nových monitorů

vydáno 10. 8. 2010 | autor AOC | sekce Tiskové zprávy | téma Monitory

Tagy: 2241pa, 2241Sg, 2241Vg, AOC, e-Saver, Energy Star, EPEAT, LCD, LED, monitor, Off Timer, USB

AOC - logo

Společnost AOC, která je producentem značkových monitorů, představuje deset nových LCD modelů pro kanceláře a domácnosti s úhlopříčkami od 47 cm (18,5") do 58,5 cm (23"). Přitažlivé ploché obrazovky bez problémů zvládnou nejen standardní aplikace, ale i běžné webové a multimediální programy.

Několik modelů se navíc může pochlubit vyspělejšími funkcemi vyžadovanými k profesionálnímu nasazení. Nejnovější technologie LED byly použity ve čtyřech modelech. A co je nejdůležitější: Dva z monitorů lze průhlednými skleněnými panely účinně chránit před prachem nebo poškozením.

Modely řady 41 v černém provedení se představují v účelném nadčasovém designu, a proto bezproblémově splynou s nejrůznějším prostředím. Díky bezpočtu multifunkčních vlastností je lze využívat v kanceláři, při hraní nebo v multimediálních aplikacích. S dobou odezvy pouhých pěti milisekund se i rychle se pohybující objekty a akční hry zobrazují bez zkreslení.

Optimální kvalita obrazu v živých barvách je mimo jiné zajištěna vysokými úrovněmi jasu a kontrastu. Umístění konektoru USB 2.0 na horní straně monitoru je zvlášť příjemné – například webkameru lze připojit rychle a bez nutnosti rozvíjení dlouhého kabelu. Nastavení parametrů obrazu lze rychle a pohodlně upravit v dobře strukturovaných nabídkách na obrazovce.

LCD LED monitor AOC 2241pa

Čtyři modely s mimořádně energeticky úspornou technologií LED

U čtyř z deseti modelů byla použita pokroková a mimořádně úsporná technologie LED podsvícení, která zaručuje bohatě kontrastní obraz a hluboké odstíny černé. Přispívá i k prostorově úspornému uspořádání.

Odolné monitory s ochranným sklem

Monitory ve veřejných prostorách nebo kancelářích jsou zvlášť náchylné ke znečištění a poškození. Dva modely s úhlopříčkou 54,7 cm (21,5") 2241Sg a 2241Vg nabízejí účinnou ochranu, protože je lze osadit ochranným skleněným panelem (dostupným jako volitelný doplněk).

Ochrana životního prostředí

Téměř všechny modely přirozeně vyhovují aktuálním normám energetické účinnosti, např. ENERGY STAR nebo EPEAT. Prostřednictvím funkcí Off Timer nebo e-Saver může uživatel individuálně stanovit, za jakou dobu se vypne nepoužívaný monitor. Snižuje se tak zbytečná spotřeba energie.

Těchto deset nových typů monitorů je k dispozici od srpna.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře