Bang & Olufsen nabídnou nový all-in-one soundbar

vydáno 15. 1. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio | 2 komentáře

Tagy: AirPlay, all-in-one, Bang & Olufsen BeoSound 35, Bluetooth, Deezer, Google Cast, soundbar, spotify

Dánský výrobce prémiového audio vybavení domácnosti Bang & Olufsen uvedl na CES 2016 svůj nejnovější „all-in-one“ reproduktor – BeoSound 35.

A s tím heslem „vše v jednom“ to společnost myslí opravdu vážně. Soundbar totiž není pouhým prostředkem kvalitnějšího přehrávání obsahu z televize, ale integrovaným hudebním systémem, což mimo jiné znamená integrovanou podporu streamovacích služeb, jako je Spotify a Deezer, ale také technologií Google Cast, AirPlay či Bluetooth.

Model BeoSound 35 můžete ovládat dálkovým ovladačem od jakéhokoliv jiného produktu značky, případně pomocí aplikace BeoMusic. Dle očekávání lze reproduktor jednoduše spárovat s jakýmkoliv jiným vybavením firmy pro tzv. multi-room zvuk. Na přední straně zařízení lze vypozorovat OLED displej, který podporuje dotykové ovládání a zvládnete na něm základní funkce typu úpravy hlasitosti, spuštění přehrávání/pauzy a podobně. Konkrétně hlasitost můžete ovládat švihnutím prstu, což už jsme měli možnost vidět na přístroji BeoPlay A6.

Design modelu je poměrně netypický, ale o to hezčí (samozřejmě v subjektivním pohledu). Výrobce zvolil hliníkovou skořápku, která vylepšuje vzhled a navíc pomáhá se správným odvodem tepla. Pětiúhelníkový tvar těla přístroje se na krajích zužuje. BeoSound 35 můžete přimontovat na zeď nebo umístit na stojan, podle toho, co vám lépe vyhovuje.

Pokud jde o zvuk, naplní jím BeoSound 35 celou místnost díky 180stupňovému pokrytí. Kvalitě zvuku samozřejmě odpovídá i cena, která je stejně jako samotné zařízení prémiová – za Bang & Olufsen BeoSound 35 zaplatíte od dubna, kdy bude dostupný v obchodech, závratných 2 785 amerických dolarů, tedy při současném kurzu bezmála 70 tisíc korun.

Zdroj: Engadget

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Bang & Olufsen nabídnou nový all-in-one soundbar

Vložil jamsmalik (bez ověření), 19. Listopad 2018 - 8:29

Obrázek uživatele jamsmalik

Thanks a lot for sharing us about this update. Hope you will not get tired on making posts as informative as this. voyance gratuite

Re: Bang & Olufsen nabídnou nový all-in-one soundbar

Vložil jamsmalik (bez ověření), 24. Listopad 2018 - 11:29

Obrázek uživatele jamsmalik

I wish more authors of this type of content would take the time you did to research and write so well. I am very impressed with your vision and insight. design garden