Bezdrátová sluchátka Bose s nastavitelným potlačením šumu

vydáno 15. 6. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio | 2 komentáře

Tagy: Bose QuietComfort, potlačení šumu, QC30, QC35, sluchátka

Společnost Bose uvedla hned čtyři nové typy bezdrátových sluchátek: tři špuntové a jeden s velkými náušníky.

Velký model i jeden z malých disponují systémem potlačení šumu, zatímco zbylé dva jsou určeny především pro využití při sportu. Jeden z nich má přitom integrován monitor srdečního tepu.

Nejdříve se na trh dostanou velký model QuietComfort 35 a malý SoundSport, s několikaměsíčním zpožděním pak budou následovat QuietComfort 30 a SoundSport Pulse.

Sluchátka Bose QC35 jsou vybavena (podle výrobce speciálně uzpůsobeným) bezdrátovým připojením s využitím technologie Bluetooth, a uvnitř a vně náušníků mají dva mikrofony, které měří nechtěný šum a posílají jej ke zpracování dvojici digitálních procesorů – jednomu pro každé ucho. Ty signál šumu téměř okamžitě zredukují.

Zařízení je napájeno Li-Ion baterií, která na jedno nabití vydrží běžet 20 hodin, přímo na pravém sluchátku se potom nacházejí tlačítka pro zapnutí/vypnutí, regulaci hlasitosti, přehrávání/pauzu a zvednutí/ukončení hovoru.

Model QC30 se šesti mikrofony je zvláštní tím, že uživateli umožňuje nastavit, kolik šumu je třeba potlačit. Systém potlačení šumu lze posouvat nahoru a dolů nebo úplně vypnout. Podle výrobce se tomu přizpůsobí úroveň hlasitosti, takže hudbu po daném nastavení nebudete muset zesilovat nebo naopak ztišovat manuálně.

Zdroj: Soundandvision

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Bezdrátová sluchátka Bose s nastavitelným ...

Vložil jamsmalik (bez ověření), 18. Listopad 2018 - 12:12

Obrázek uživatele jamsmalik

i read a lot of stuff and i found that the way of writing to clearifing that exactly want to say was very good so i am impressed and ilike to come again in future.. new technologies

Re: Bezdrátová sluchátka Bose s nastavitelným ...

Vložil jamsmalik (bez ověření), 24. Listopad 2018 - 10:17

Obrázek uživatele jamsmalik

This is very interesting content! I have thoroughly enjoyed reading your points and have come to the conclusion that you are right about many of them. You are great. private greece tours