Bontonfilm rozšiřuje sbírku filmů Clinta Eastwooda

vydáno 12. 6. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Bontonfilm, Clint Eastwood, Dva mezci pro slečnu Sáru, film, Joe Kidd, Vražda na Eigeru

Magic Box miluje Audrey Hepburn, Bontonfilm zase Clinta Eastwooda. Díky tomu se na tuzemský trh dostávají i filmy, které nepatří mezi prvoplánové prodejní kusy, jež by mizely v kompletním nákladu do několika týdnů. Na druhou stranu ani jeden z distributorů do postarších titulů nemusí bůhvíjak investovat, neboť je mnohdy studia opatřují českými titulky již pro zahraniční vydání.

Díky tomu jsme se v minulosti dočkali například kolekce eastwoodovek obsahující Cooganův trik, Oklamaného, „Zahrajte mi Misty“, Tuláka z širých plání nebo Breezy. A nyní ji doplňují tituly Dva mezci pro slečnu Sáru, Joe Kidd a Vražda na Eigeru.

Kolekce Clinta Eastwooda se rozrůstá

Popravdě, o žádné velké pecky se nejedná. O vyložené průšvihy však také ne, takže pokud doma cíleně investujete do filmů ze sedmdesátých let a především těch, v nichž je švihácký Clint, měli byste mít z nové nabídky Bontonfilmu radost. I přes absenci bonusů a přítomnost pouze českých titulků. Za mnoha filmy stojí režijně sám Eastwood a když už není za kamerou on, doplnili ho pardálové jako Don Siegel nebo Jim Sturges. A ti vyloženě špatné filmy prostě netočili.

Každopádně je jen dobře, že se domácí katalog utěšeně rozrůstá o podobné kousky.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře