Dell představuje inovovanou verzi notebooku XPS 13

vydáno 27. 1. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma IT a software | 3 komentáře

Tagy: 4K, Dell XPS 13, laptop, notebook, Windows 10

Společnost Dell představuje inovovanou verzi svého oblíbeného laptopu XPS 13 pro letošní rok, která je nejen menší a lehčí než dřív (a má i vyšší výkon), ale také volitelně disponuje displejem o rozlišení 4K.

Zařízení bude na trhu dostupné v růžově zlaté a bílé barvě a jeho vzhled příliš velkých změn nedoznal. Zajímavostí je jen tkanivo ze skelného vlákna (u bílé verze), jehož povrch brání odbarvení a odpuzuje rozličné substance.

Co je jiné, to je velikost. Notebook je totiž o 24 % menší než model z loňského roku. Konkrétně jeho rozměry činí 30,2×19,8×1,17 centimetrů a velikostně tak „dohání“ 12“ Apple MacBook. A mírně se snížila i hmotnost – na 1,21 kilogramu.

Menší jsou přirozeně okraje displeje (Infinity Edge), které mají jen 4 mm, což znamená 23% ztenčení. Poměr displeje k tělu přístroje je nyní 80,7 %. Webkamera nacházející se pod displejem je infračervená a podporuje technologii Windows Hello.

To vše běží na procesorech Intel Core i5–8250U nebo Core i7–8550U osmé generace, takže po této stránce Dell XPS 13 změn nedoznal. Tedy až na chlazení, které je nyní sofistikovanější a podle Dellu zařízení znatelně zvýšilo výkon.

Zdroj: Techspot.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Dell představuje inovovanou verzi notebooku XPS 13

Vložil dasd (bez ověření), 24. Listopad 2018 - 12:26

Obrázek uživatele dasd

Very interesting blog. Alot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definately interested in this one. Just thought that I would post and let you know. cryptocurrency index

Re: Dell představuje inovovanou verzi notebooku XPS 13

Vložil dasd (bez ověření), 28. Listopad 2018 - 16:10

Obrázek uživatele dasd

Excellent information on your blog, thank you for taking the time to share with us. Amazing insight you have on this, it's nice to find a website that details so much information about different artists. visit here

Re: Dell představuje inovovanou verzi notebooku XPS 13

Vložil dasd (bez ověření), 29. Listopad 2018 - 17:54

Obrázek uživatele dasd

Excellent information on your blog, thank you for taking the time to share with us. Amazing insight you have on this, it's nice to find a website that details so much information about different artists. uptown at farrer showflat