Energy Sistem uvádí reproduktor pro všechny milovníky večírků

vydáno 27. 11. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Bluetooth 4.0, Energy Party 6, Energy Sistem, LED osvětlení, party, reproduktor, USB, večírek

Španělská firma Energy Sistem představuje na trhu reproduktor Energy Party 6, který najde své místo především na nejrůznějších večírcích, jak již ostatně napovídá jeho název.

Dřevěný box je osazen čtveřicí dvoupalcových výškových a dvěma 6,5palcovými basovými měniči, přičemž celkově v jeho těle nalezneme 2.1kanálový systém. Efektivní výkon reproduktoru je celých 240 wattů, jenže díky funkcionalitě Energy Music Power 600 ho můžete navýšit o dalších 360 wattů stisknutím jediného tlačítka. Tento krok navíc zvýrazní hloubky.

Okolo basových reproduktorů se nachází LED osvětlení, jehož barva se mění do rytmu. Na horní hraně je pak umístěn přehledný panel pro ovládání včetně 2,4palcového LED panelu. Kromě něj zde nalezneme pětipásmový analogový ekvalizér, kruhový ovladač pro nastavení úrovně hlasitosti, tlačítka pro přechod na konkrétní song a vstupy pro připojení mikrofonu a kytary. Reproduktor je však možné ovládat i dálkově, a to díky přiloženému ovladači.

Dálkově je však možné připojit i zdrojové zařízení, a to s využitím bezdrátové technologie Bluetooth 4.0. Kromě toho zde nalezneme USB sloty pro připojení flash disku, linkový vstup a RCA vstup/výstup pro propojení více reproduktorů navzájem.

Reproduktor Energy Party 6 značky Energy Sistem zakoupíte na trhu za doporučenou maloobchodní cenu 6 290 Kč včetně DPH i s nadstandardní tříletou zárukou.

Zdroj: TZ Energy Sistem

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře