Fotoaparát Samsung ST1000 s bezdrátovým připojením

vydáno 21. 8. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: 720p, Bluetooth, DLNA, Facebook, fotoaparát, geo-tagging, Google Earth, Google Maps, H.264, HDMI, intelli-studio, LCD, MJPEG, MPEG-4, Picasa, Samsung, Smart Auto, Smart Gesture User Interface, Smart Touch Auto Focus, ST1000, Wi-Fi, YouTube

Samsung logo

Pořizujte kdekoli a kdykoli cenné momentky a sdílejte je díky trojnásobné bezdrátové konektivitě

Společnost Samsung Digital Imaging dnes představila nový model ST1000, který nabízí vestavěnou funkci geo-tagging a možnosti připojení přes Bluetooth 2.0, Wi-Fi a kompatibilitu s DLNA. S novým fotoaparátem ST1000 se uživatelé mohou skutečně vizuálně spojit se svojí rodinou a přáteli a rychle a snadno sdílet fotografické paměti a momentky, i když jsou zrovna na cestách.

Útlé kompaktní pouzdro modelu ST1000 nabízí množství inovativních funkcí a nevídanou kombinaci technologie geo-tagging a možností připojení přes Bluetooth 2.0, Wi-Fi a DLNA. Díky funkci geo-tagging uživatelé snadno zjistí, kudy cestovali, a DLNA a Wi-Fi konektivita jim umožňuje posílat a sdílet fotografie téměř tak rychle, jak je pořizují. Model ST1000 nabízí skvělý způsob, jak udržovat kontakty s přáteli i rodinou.

Díky vestavěné funkci geo-tagging fotoaparát ST1000 zobrazuje na LCD displeji město, stát a zemi, a uživatelé tak vidí, kde si fotografii pořizují. Tato informace slouží také jako reference při prohlížení a třídění fotografií.

Díky softwarovému balíčku „intelli-studio“, který je uživatelům k dispozici, si můžete snadno prohlížet, editovat a třídit své fotografie přímo ve fotoaparátu, ještě než je odešlete na populární internetové stránky pro udržování společenských kontaktů a sdílení fotografií, jako jsou např. Google™ Earth a Google™ Maps.

Digitální fotoaparát Samsung ST1000

Technologie Bluetooth 2.0 umožňuje bezdrátové rozesílání oblíbených obrázků na další kompatibilní zařízení. Díky připojení Wi-Fi mohou nyní uživatelé jednoduše zaslat fotografie přímo ze svého fotoaparátu e-mailem a nahrát fotografie a videa na oblíbené internetové stránky společenských kontaktů, jako jsou například Facebook®, Picasa™ a YouTube®.

Kompatibilita fotoaparátu ST1000 s DLNA umožňuje fotoaparát doma bezdrátově připojit k dalším zařízením kompatibilním s DLNA, například k televizi s vysokým rozlišením nebo k počítači, a prohlížet si na nich své fotografie a sdílet je.

Model ST1000 disponuje 3,5" širokým dotykovým LCD displejem. S rozlišením 1152000 pixelů, které je téměř čtyřnásobné ve srovnání s tradičními fotoaparáty, nabízí displej modelu ST1000 uživatelům dokonalé zobrazení. Fotoaparát ST1000 také obsahuje uživatelské rozhraní Smart Gesture User Interface společnosti Samsung.

Pouhým poklepáním nebo gestem ruky uživatelé snadno získávají přístup ke klíčovým funkcím jako např. režim Smart Auto (automatické rozpoznání scény), který analyzuje klíčové prvky kompozice a automaticky přizpůsobuje nastavení fotoaparátu tak, aby bylo dosaženo co nejlepšího výsledku. Už nikdy se nebudete muset obávat, že budou vaše fotografie opět rozmazané, příliš tmavé nebo nezaostřené.

Model ST1000 je dodáván s 12,2megapixelovým CCD prvkem a vysoce kvalitním 35mm objektivem Schneider-KREUZNACH. Objektiv s výkonným interním 5násobným optickým zoomem pořizuje čisté a jasné záběry s vyváženým rozlišením od středu obrazu ke krajům.

Digitální fotoaparát Samsung ST1000

Vedle fotografií profesionální kvality model ST1000 umožňuje pořizovat HD videosekvence v rozlišení 720p při rychlosti 30 snímků za sekundu ve formátu H.264, díky čemuž se kapacita pro pořizování videosekvencí zdvojnásobí ve srovnání s formátem MPEG-4 a zčtyřnásobí ve srovnání s formátem MJPEG. A to vše je možné z dlaně vaší ruky. Konektivita HDMI znamená, že si své HD videosekvence můžete prohlížet na jakémkoli televizoru nebo monitoru s vysokým rozlišením.

Navíc uživatelské rozhraní dotykového displeje fotoaparátu nabízí uživatelům inovativní a intuitivní systém Smart Touch Auto Focus. Zaostření fotoaparátu je tak plně v rukou fotografa, který má možnost jednoduchým dotekem na LCD displeji přesně označit oblast, na kterou chce zaostřit. Uživatelé také mohou automaticky stisknout spoušť fotoaparátu a pořídit záběr tím, že prst ponechají na požadovaném místě.

Model ST1000 dokáže šířit radost odkudkoli a kamkoli. Žádný výrobce zatím nepřišel s takovou škálou technologií v kompaktním digitálním fotoaparátu a nenabídl uživatelům takovou flexibilitu co do způsobu, místa a času sdílení digitálních záběrů. Geo-tagging eviduje, na kterých místech fotograf snímky pořídil, zatímco technologie Bluetooth 2.0 a Wi-Fi umožňují záběry snadno odesílat, aniž by byl zapotřebí počítač.

Tento nový výkonný automatický fotoaparát zvedá laťku dalších inovací a nastavuje nový standard, kterým se budou poměřovat všichni ostatní výrobci.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře