Fotoaparát Sony Snap PM1 - rychlé nahrávání na web

vydáno 18. 9. 2009 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: 1080p, CMOS, Daily Motion, fotoaparát, HD, IFA 2009, Mac OS X, Memory Stick PRO Duo, MHS-PM1, Picasa, Picture Motion Browser, Picture Motion Browser Portable, PMB, PMB Portable, Sharemark, Snap PM1, Sony, USB, videokamera, Windows, YouTube

Sony - logo

Podělte se o ty nejlepší zážitky s kýmkoliv: přenosný digitální HD fotoaparát Snap od Sony je připravený na komunikaci s internetem

  • Fotografie a video ve vysoké kvalitě (5megapixelové digitální fotografie a 1080p HD video ve formátu MP4)
  • Samostatná tlačítka „MOVE“ (video) a „STILL“ (foto) pro rychlý záznam
  • Bleskový a jednoduchý upload na web pomocí tlačítka sdílení (Sharemark) a vestavěné přenosné verze programu Picture Motion Browser (PMB) Portable
  • Unikátní objektiv výkyvný o 270°, při otočení okamžitě fotoaparát zapne
  • Kompaktní rozměry – snadno se přenáší v tašce nebo v kapse

Stylový malý mobilní HD fotoaparát MHS-PM1 od Sony usnadňuje fotografování s rychlým ukládáním kvalitního videa přímo na internet. Fotoaparát zachycuje nejzajímavější události na HD video ve formátu 1440×1080/30p a pomocí snímače CMOS vytváří kvalitní 5megapixelové statické snímky.

Vestavěný program PMB Portable pro prohlížení a sdílení umožňuje rychlou kontrolu záznamu okamžitý upload obsahu prostřednictvím několika málo kliknutí v systému Windows i Mac OS X.

Mobilní HD fotoaparát Sony MHS-PM1

Tento kompaktní a lehký aparát se snadno vejde do dlaně a dá se vzít prakticky kamkoli. Objektiv otočný o 270 stupňů, 4× digitální zoom, při překlopení vidíte při natáčení videa nebo fotografování sami sebe.

Díky výběru ze čtyř scén – sport, krajina, málo světla, protisvětlo – dosáhnete v každé situaci toho nejlepšího možného záběru. K dispozici máte samostatná tlačítka pro natáčení videa a fotografování, takže nemusíte přepínat mezi režimy. Fotografie se ukládají přímo na paměťovou kartu Memory Stick PRO Duo™ (volitelné příslušenství).

Po pořízení snímků můžete nejlepší fotografie nebo videa označit pomocí tlačítka Sharemark a vybrat je pro nahrání na internet.

Po připojení fotoaparátu k počítači (prostřednictvím dodaného USB kabelu) vestavěný program PMB Portable rychle přenese obsah na stránky pro sdílení videa a fotografií (software je kompatibilní s Windows i Mac OS X).

Obsažena je podpora pro přímý upload do webových alb na stránkách Picasa™ a upload videa na stránky YouTube™ a Dailymotion™. Kromě toho můžete také jednoduchým přetažením kopírovat fotografie a videa ze své složky na počítači.

Přenosný digitální HD fotoaparát Sony Snap PM1 bude k dostání na českém trhu během podzimu.

Článek je součástí série, informující o akci IFA 2009 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře