Gadgets&Style: Nově také se sběratelskými Blu-ray tipy

vydáno 29. 7. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Mobilní telefony

Tagy: Apple, Gadgets&Style, iPhone, iPhone 4S, Matrix

Stylové hračky a doplňky každý týden nově se sběratelskými Blu-ray tipy.

Domácí kino jedině s popcornem

Ke kinu popcorn patří, ale dělat doma instantní verzi v mikrovlnce, není ono. Odpověď na tenhle problém je jednoduchá: Pořiďte si vlastní popcornovač. Třeba na americkém Amazonu pro ně mají rovnou vlastní sekci, kde si můžete vybrat z desítek druhů od těch nejmenších na sporák po obří bestie, které s prstem v nose obslouží celou rodinu. Co si budeme povídat. Nic vaše kámoše neoslní víc, než když na ně před vaším soukromým domácím kinosálem bude čekat hotový popcorn.

Popcornovač

Z iPhonu projektor

Na moderních smartphonech se přátelům fotky z dovolené nebo obrázky vašich nových hraček ukazují téměř samy, stejně tak videa. Jenže když se chcete pochlubit většímu množství lidí najednou, narazíte – sledovat malou obrazovku přes několik hlav a ramen je nesmysl. Řešení? Vytáhněte projektor. Ještě před několika lety byste ho museli nosit v samostatném kufru, dneska se dá přidělat k iPhonu a promítat z něj třeba na stěnu v hospodě. Zvládá to dvě a půl hodiny na až padesátipalcovou úhlopříčku. Cena kolem dvou set padesáti dolarů.

iPhone projektor

Nabito

Pokud jste podobný blázen jako Steve Wozniak, taháte v batohu hromadu gadgetů, které potřebují jediné: Štávu. Nemáte jí dost? Zkuste třeba tenhle SuperCharger. Stojí sto dolarů a „píchnout“ se do něj dá většina nejprodávanějších smartphonů nebo tabletů. Ti největší geekové by s takovou hračkou před přáteli vypadali opravdu hodně dobře. Komukoliv jinému asi bude k ničemu.

SuperCharger

Blu-tip: Matrix v Nabuchadnezzaru

Je to limitovaná edice, která uniká i většině z těch největších sběratelů: Trilogie Matrix zabalená v replice Nabuchadnezzaru. Vyšla v Japonsku už v den tamního klasického releasu (takže je dostupná už několik let) a většina lidí si jí odmítá koupit z prostého důvodu – replika z dílen Hot Toys vyjde na nehorázných deset tisíc korun. Plus poštovné. Au.

Nabuchadnezzar

Další kolo příští víkend.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře