HDmag.cz slaví třetí rok své existence

vydáno 5. 5. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Extra HD | téma Z domova | 3 komentáře

Tagy: 3D, Blu-ray, fórum, HDmag.cz, Stickfish

HDmag.cz - logo

Nadpis tentokrát hovoří za vše. Počátky HDmag.cz sice sahají až do poloviny dubna roku 2007, pravidelné výročí jsme se ale rozhodli slavit právě 5. 5., protože květen je mnohem příjemnější měsíc a navíc se toto datum dobře pamatuje. Opravdu už jsou to tři roky, co zde vyšel první článek o HD a Blu-ray? Ano. A rozhodně ještě nekončíme!

Během uplynulých dvanácti měsíců se toho stalo opravdu hodně, a to jak na poli vysokého rozlišení a nově i 3D technologií, tak v rámci samotného projektu HDmag.cz. Není sice nutné připomínat úplně vše, ale z celkového počtu přes 700 publikovaných článků (to je téměř o polovinu více, než během předchozího roku) si alespoň několik zaslouží samostatnou zmínku:

Největší pozornost samozřejmě věnujeme hlavně tomu, co vás zjevně nejvíce zajímá – recenze filmových Blu-ray disků. Během uplynulých 365 dnů jsme jich vydali na sedmdesát, což je vzhledem k pracnosti přípravy (pořizování screenshotů, analýza bitrate) výkon hodný obdivu. Nikdo jiný na českém internetu se něčím podobným nemůže pochlubit.

Podobně jedinečný je i náš katalog Blu-ray filmů, který v současné době obsahuje přes 2800 záznamů (samozřejmostí jsou všechny tituly, které jsou dostupné na našem trhu). Jen pro srovnání – přesně před rokem bylo v katalogu „pouze“ 1300 Blu-ray disků.

Zcela nově jsme během uplynulých měsíců zavedli například seriál Hudební Blu-ray disky nebo návštěvníky velmi oblíbený Blu-ray kvíz, který dokáže prověřit filmové znalosti a využívá naši unikátní zásobárnu Blu-ray screenshotů. I ty si díky vlastnímu know-how vyrábíme sami, neloupíme je z cizích webů.

Pozorným čtenářům jistě neunikla největší událost v dějinách tohoto projektu – akvizice portálu HDmag.cz společností Stickfish s.r.o.. Tato změna se už začala pozitivně projevovat, konečně například máme možnost odpovídajícím způsobem honorovat autory článků a recenzí. Nechcete se přidat mezi ně? Stále hledáme další posily!

V polovině loňského roku také došlo k redesignu magazínu HDmag.cz (diskusní fórum tato změna teprve čeká), a to poměrně razantním způsobem. Podobných změn nás do budoucna doufejme mnoho nečeká, stále vám ale budeme přinášet pravidelnou porci článků, recenzí, soutěží a zajímavostí ze světa vysokého rozlišení, Blu-ray a stále více také 3D.

Pevně věříme, že nám zachováte dosavadní přízeň.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Extra HD

Komentáře

Re: HDmag.cz slaví třetí rok své existence

Vložil papinak (bez ověření), 5. Květen 2010 - 8:43

Obrázek uživatele papinak

Samozřejmě gratulace a hlavně díky za perfektní web, který zraje jako víno a troufám si říct, že dneska patří ke špičce.

Re: HDmag.cz slaví třetí rok své existence

Vložil Freeze (bez ověření), 5. Květen 2010 - 9:45

Obrázek uživatele Freeze

Velká HD gratulace !!! A také extraHD poděkování za web a Vaši práci. Je vidět že je to práce v 1080p :)) Jen tak dál !!!

Freeze

Re: HDmag.cz slaví třetí rok své existence

Vložil drax (bez ověření), 5. Květen 2010 - 10:39

Obrázek uživatele drax

Gratulujem a ďakujem za skvelú stránku...........