Herní řada Predator od Aceru má z IFA nové produkty

vydáno 4. 9. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma IT a software

Tagy: Acer Predator Cestus, Acer Predator Galea, Acer Predator Orion 9000, Acer Predator X35, herní headset, herní myš, herní počítač, náhlavní souprava, PC, zakřivený herní monitor

Pro veletrh IFA 2017 si Acer připravil také přírůstky do herní řady Predator Gaming. Hráči se mohou těšit jak na komplet počítače, tak na zakřivený monitor či náhlavní soupravu.

Vlajkovou lodí nabídky jsou herní počítače Acer Predator Orion 9000 s rozlišením až 8K UHD a podporou pro aplikace virtuální reality, které disponují procesory až Intel Core i9 Extreme Edition s 18 jádry a 36 vlákny a grafikami od AMD (AMD Radeon RX Vega) nebo Nvidie (GeForce GTX 1080 Ti) ve dvou kusech v režimu SLI.

Druhou z novinek je monitor Predator X35, který je zakřivený a má – jak již jeho název napovídá – úhlopříčku displeje 35 palců. K dispozici je podpora technologií Nvidia G-Sync a Acer HDR Ultra či rychlá obnovovací frekvence 200 Hz.

Poslední součástí série Predator z IFA 2017 je nové příslušenství: herní headset (náhlavní souprava) s názvem Predator Galea, který nabízí technologii pro prostorový zvuk Acer TrueHarmony 3D Soundscape, a herní myši Predator Cestus.

Zdroj: TZ Acer

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře