Home Cinema Praha 2008: Hitachi

vydáno 4. 11. 2008 | autor Hitachi DMG, Home Cinema Praha | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory, Z domova

Tagy: Full HD, HDMI, HDTV, Hitachi, Home Cinema Praha, Home Cinema Praha 2007, IPS Alpha, LCD, Movie FRC, televizor, Ultra Thin Flatscreen, UT37MX70, UT42MX70

Hitachi - logo

Společnost Hitachi představuje tradiční japonskou značku, která svou nabídkou oslovuje především zájemce o Full HD plazmové a LCD televizory stejně jako digitální projektory. Na výstavě Home Cinema Praha Hitachi byla představena nová řada ultra tenkých LCD televizorů s tloušťkou pouhých 35 mm.

Většina modelů má rozlišení 1920×1080, obrazový procesor PICTURE MASTER FHD ENGINE i technologii pro dopočet snímků FRC (100Hz). Ta zajišťuje převod snímkového kmitočtu 24Hz, jenž znatelně vylepšuje zážitek při sledování filmů.

Mimo výše uvedeného používají nové modely technologii výroby IPS Alpha, která pomáhá LCD panelům vytvořit jasnější obraz s vyšším kontrastem. Ten zůstává konzistentní i při pohledu z extrémních pozorovacích úhlů a radikálně mění úroveň zážitku ze sledování obrazu na LCD obrazovkách. Řada UT je jasným vyjádřením postoje výrobce, který ohledně kvality nedělá žádné kompromisy. Všechny modely jsou vyrobeny podle nejpřísnějších specifikací v novém evropském výrobním závodě společnosti Hitachi v České republice.

Home Cinema Praha 2008 - logo

O Hitachi

Od svého založení v roce 1910 se společnost Hitachi řídí filozofií přispívat společnosti skrze technologii. V uplynulých letech prošel svět a společnost velkými změnami, ale Hitachi nikdy neztratila průkopnického ducha, založeného na principech harmonie a upřímnosti.

Nyní dochází k ještě dynamičtějším globálním změnám. Heslo „Inspire the Next“ je vyjádřením slibu, že značka Hitachi bude pokračovat v naplňování očekávání zákazníků a společnosti v tomto věku informací a znalostí. Toto heslo ztělesňuje závazek Hitachi pokračovat v inspiraci přicházejících generací nejnovějšími výrobky, systémy a službami. Je to také vyjádřením závazku odvážně se postavit jakýmkoliv novým výzvám, které přinese čas: čemukoliv co přinese „Příští“.

Hitachi UT42MX70 / Hitachi UT37MX70

  • IPS Alpha Panel
  • HDMI
  • Dynamický kontrast 10000:1
  • Rozlišení 1920×1080
  • Technologie 100 Hz
  • Movie FRC

Nové ultratenké LCD televizory v sobě spojují nejnovější technologie s nadčasovou elegancí. Krásně zapadají do našeho způsobu života a práce. Design zaměřený na potřeby lidí je dokonalý.

Home Cinema Praha 2008 - Hitachi Home Cinema Praha 2008 - Hitachi Home Cinema Praha 2008 - Hitachi Home Cinema Praha 2008 - Hitachi

Lehká

Obrazovky Ultra Thin Flatscreen jsou také tak lehké, že je lze zavěsit stejně jednoduše, jako obrázek. Mohou být diskrétně umístěny na stěnu nebo být naopak ústředním bodem místnosti. Je to jednoduché.

Tenká

Se svou tloušťkou 35 mm je řada Ultra Thin třikrát tenčí než tradiční LCD. Za obrazovkou je mimořádně tenký zdroj napájení a ultratenký LCD modul, stejně jako nová technologie pro zobrazování IPS, která zaručuje věrné barvy a neuvěřitelný kontrast. Takže ať už bude umístěna kdekoliv, ušetříte prostor – aniž byste slevili z nároků na výkon nebo kvalitu obrazu.

Ze všech stran krásná

U řady Ultra Thin to není jen obrazovka, která oslňuje. Zkontrolovali jsme estetiku ze všech stran: kabely jsou skryté, větrání pečlivě vytvarované a okraje harmonicky zformované. Ať již je umístěna v koutě nebo je v centru pozornosti, centrum domácnosti nebo pýcha kanceláře, plochá obrazovka Ultra Thin vždy krásně zapadne.

Článek je součástí série, informující o akci Home Cinema Praha 2008 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře