Home Cinema Praha 2008: Onkyo

vydáno 28. 10. 2008 | autor CPT Praha, Home Cinema Praha | sekce Tiskové zprávy | téma Hi-Fi audio, Z domova

Tagy: Blu-ray, Dolby TrueHD, DTS-HD, DTS-HD Master Audio, Home Cinema Praha, Home Cinema Praha 2008, Onkyo, receiver, THX, THX Ultra 2 Plus, TX-NR906

Onkyo - logo

Onkyo je špičkovým japonským výrobcem elektroniky nepřekonatelným v lásce ke zvuku. Již přes 60 let jsou významným inovátorem v oboru a neustále posunují hranice blíž k dokonalosti.

Produkty Onkyo jsou velice muzikální nevyjímaje mikrosystémy, AV receivery, DVD přehravače a kompletní řadu stereo produktů. Šíře sortimentu a klasický design jistě osloví každého.

Home Cinema Praha 2008 - logo

ON-KYO je složenina japonských slov ON – zvuk a KYO – harmonie. Pojďte otevřít brány harmonie zvuku a nechte se unášet na vlnách Onkyo!

Poprvé v České republice se na výstavě Home Cinema Praha představil nový model AV receiveru Onkyo TX-NR906, který navazuje na špičkové přístroje této značky a využívá pokročilé technologie i zkušenosti konstruktérů legendární řady Onkyo Integra.

AV receiver Onkyo TX-NR906

AV receiver Onkyo TX-NR906 nabízí výkon 7× 220 W, využívá poslední verzi multimediálního rozhraní HDMI s označením 1.3a. Tento model má také certifikát THX Ultra 2 Plus. Je vybaven dekodéry DTS-HD Master Audio a Dolby TrueHD v módu 7.1, takže představuje optimální přístroj pro domácí kino s Blu-ray přehrávačem.

Článek je součástí série, informující o akci Home Cinema Praha 2008 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře