IFA 2010: Nejsilnější Sharp AQUOS sestava všech dob

vydáno 4. 9. 2010 | autor Sharp | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: Aquos, DVB-C, DVB-S2, DVB-T, Edge LED, IFA 2010, LCD, LE810E, LE812E, LE820E, LE822E, LE900E, LED, Quattron, RGBY, Sharp, televizor

SHARP - logo

Technologická společnost Sharp představuje nové LCD televize AQUOS. Šest modelových řad v nejrůznějších kategoriích vybavení a velikostech obrazovek až do ohromujících 60 palců představuje nejsilnější sestavu AQUOS všech dob.

Novinkou roku je vlastní technologie QUATTRON, kterou nabízejí řady LE820E, LE822E, LE810E a LE812E a především LE900E. Řada LE320E je dostupná ve dvou atraktiních barvách (černé a bílé) a je ideální jako druhá nebo třetí televize do domácnosti.

S 24 novými LCD televizemi ohlásil Sharp svůj AQUOS tým letos na jaře. Plná sestava se skládá z řady AQUOS LE900E a modelových řad LE820/822E, LE810/812E a LE320E.

Zvlášť výrazným tahákem nových řad je vlastní Quattron technologie. Díky přidání žluté jako čtvrté základní barvy v nových panelech poskytne Sharp televizním divákům ještě kvalitnější obraz a doposud nevídaný zážitek při sledování televize ve vysokém rozlišení.

Rok 2010 je extrémně nabitý televizními událostmi – olympiáda ve vysokém rozlišení v únoru, mistrovství světa v kopané opět ve vysokém rozlišení v červnu a červenci, celostátní vysílání programů v HD. To vše láká diváky do světa špičkového HDTV obrazu a Sharp může nabídnout skutečně výjimečnou AQUOS sestavou.

3D LCD LED televizor Sharp AQUOS Quattron řady LE900E

Díky RGB+Y systému technologie QUATTRON otevírá Sharp televizním divákům čtvrtou dimenzi televizního světa a přínáší špičkový televizní obraz do jejich obývacích pokojů. Zároveň jsou všechny modely výrazně energeticky úsporné a zapůsobí i svých novým elegatním AQUOS designem.

Kvalita obrazu je nejdůležitější kritérium při rozhodování jakou televizi si koupit. Zde může Sharp těžit z výhody vlastní QUATTRON technologie použité u svých nových modelů LCD televizí.

Rozšířené barevné spektrum společně s vylepšeným podáním jemných odstínů barev obzvláště vynikne při zobrazení zlaté, žluté, zelené, modré a hnědé barvy. Tyto barvy se nyní jeví jako oslnivější a přirozenější.

Zároveň jsou nové LCD televize AQUOS i velmi úsporné. Především modelové řady LE820/822E a LE810/812E stojí za povšimnutí.

Tyto modely dokáží dokonce překonat rekordy v úspoře energie, které minulý rok dosáhly oceněné modelové řady AQUOS LE705/700 a LE600 – pouze Sharp je schopný nabídnout spotřebu energie pod 100 wattů u 52 palcové LCD televize (132 centimetrů).

Sharp - Miss IFA 2010

Navíc mají AQUOS řady LE812 E a 822E i integrovaný trojitý digitální tuner DVB-T/-C a S2.

Nové řady televizí AQUOS jsou také vynímečné díky jejich novému elegantnímu vzhledu. Tento design byl opět vytvořen speciálně pro televize Sharp tak, aby vytěžil maximum z možností nabízených novátorskou technologií Edge LED podsvícení.

Tyto televize jsou extrémně tenké a stylové, nejvýrazněji u těchto šesti modelových řad zaujmou: dotykový panel s ovládáním, otočný skleněný podstavec, podsvícené ovládací prvky, různé barevné varianty provedení nebo obrazovka z jednoho kusu skla včetně rámu.

Rozdíly mezi jednotlivými modelovými řadami jsou v jejich technických specifikacích, rozdílných velikostech obrazovek a designu.

Článek je součástí série, informující o akci IFA 2010 »

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře