Indominus Rex vs T-Rex: Jurský svět dostane sběratelskou edici se soubojem gigantů

vydáno 18. 6. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, film, Jurassic World, Jurský svět

Jurský svět gigant, který hned v úvodním víkendu stihnul urvat několik rekordů u pokladen kin a nyní si to utěšeně šine k celosvětové miliardě dolarů. Není divu, že je studio Universal hodně sebevědomé a hodlá fanoušky odměnit adekvátním releasem pro domácí kina.

Jurský svět - limitovaná edice

Režisér Colin Trevorrow se před nedávnem rozpovídal o tom, že nemáme čekat moc vystřižených scén a že ještě neví, zda bude dělat režisérský audiokomentář, prý nás ale čeká hromada speciálních featurettů, a to především o výrobě digitálních dinosaurů apod., takže se je na co těšit. Universal pak celé povídání ošperkoval tento týden, kdy oznámil limitovanou dárkovou edici se soškou, na které si to na férovku rozdávají dva giganti filmu – T-Rex a jeho vylepšený bratranec Indominus Rex.

Na renderech vše vypadá hezky, tak snad výsledek nebude tak rozpačitý jako předchozí limitka původní trilogie s T-Rexem u brány do Jurského parky. A snad se dočkáme i u nás. Zkušenost z minulosti napovídá, že ano a i tuzemské tržby jsou natolik uspokojivé, že by se měl dát Universal přesvědčit, že se tu fanoušků najde dost.

Cena edice je stanovená na přibližně 100 dolarů. Při aktuálním kurzu tedy 2500 Kč.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře