JBL se spojila s Quincy Jonesem a vznikla tato sluchátka

vydáno 16. 1. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: bezdrátová sluchátka, Harman, JBL E55BT Quincy Edition, Quincy Jones

Firma Harman (teď už patřící Samsungu) se znovu spojila s legendárním muzikantem Quincy Jonesem, který využil své znalosti v oblasti hudby k vyladění nových bezdrátových sluchátek značky JBL.

Tentokrát se držitel Grammy zaměřil na model JBL E55BT Quincy Edition. Unikátní je, že tato sluchátka obsahují hlasové instrukce od samotného Jonese, když si nastavujete svůj ekvalizér nebo je přes Bluetooth propojujete s výchozím zařízením (no nevíme jestli zrovna TOTO je důvod proč jakákoliv sluchátka chtít…).

Sluchátka mají udávanou výdrž baterie až 20 hodin na jedno nabití a zvládnou 96kHz/24bitové audio, pokud je tedy zapojíte přes přibalený kabel (asi bude trvat ještě dlouho, než se bezdrátová kvalita vyrovná té kabelové). Součástí balení je pak také váček pro ukládání, samozřejmě „Quincy Jones Limited Edition Pouch“.

Pokud byste si sluchátka JBL E55BT Quincy Edition rádi vyzkoušeli, budete mít možnost v květnu letošního roku, kdy se dostanou do prodeje, a to za 200 dolarů, tedy něco málo přes pět tisíc korun.

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře