Klipsch má nové soundbary podporující Dolby Atmos, DTS:X, WiSA i AirPlay 2

vydáno 6. 1. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: AirPlay 2, CES 2019, Dolby Atmos, DTS:X, Klipsch, soundbar, WiSA

Společnost Klipsch uvedla pětici soundbarů pro rok 2019, které disponují funkcemi typu Dolby Atmos, DTS:X, Google Assistant či Apple AirPlay 2. Kromě toho společnost představila bezdrátový sound systém založený na WiSA.

Pětice nových soundbarů bude poprvé představena na veletrhu CES 2019, který se koná v následujícím týdnu.

Jednotlivé modely mají šířku 102 až 137 cm, s tím, že paralelně s velikostí se zvyšuje i výkon a dynamika. Klipsch Bar 40G je zároveň osobním asistentem, neboť obsahuje integrovanou funkcionalitu Google Assistant. Bar 48W je opět kompatibilní s Google Assistantem, a kromě toho s Alexou a AirPlay 2 – a kromě toho je vybaven prostorovým zvukem DTS Virtual:X. Klipsch Bar 54A pak k těmto funkcím přidává technologii Dolby Atmos a měniče s diskrétním růstem (discrete elevation). Podle společnosti lze jednotlivé soundbary pořídit buďto se subwoofery nebo bez nich.

Kromě Dolby Atmos podporuje vlajkový Bar 54A i DTS:X. Od modelu Bar 48W výše mohou uživatelé využít také integrovanou technologii Chromecast. Komplexní specifikace ovšem výrobce nezveřejnil.

Ceny za jednotlivá zařízení se pohybují od 299 do 1 599 dolarů (6 700 až 35 900 Kč) a jejich dostupnost je naplánována na jaro 2019. Několik modelů pak bude k dispozici až na podzim.

Kromě toho Klipsch na CES 2019 prezentuje také své nejnovější bezdrátové řešení točící se okolo bezdrátového zvuku, konkrétně okolo protokolu WiSA. Příliš detailů ohledně nového sound systému ovšem neznáme.

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře