Klipsch rozšiřuje svou řadu sluchátek

vydáno 27. 10. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: bezdrátová sluchátka, Bluetooth, Klipsch, Reference, sluchátka

Společnost Klipsch uvedla čtyři nové modely sluchátek včetně dvou bezdrátových, za ceny pohybující se mezi 199 a 299 USD (asi 5 000 – 7 500 Kč).

Bluetooth špunty (249 USD) a sluchátka přes uši (299 USD) podporují bezdrátové technologie aptX a AAC a podle výrobce zvládnou na jedno nabití až 20 hodin přehrávání.

Výrobce uvádí, že nejlepší výkon [AAC technologie] zaznamenal konkrétně ve spojení s Apple Music nebo při streamování videí, které AAC využívají nativně a nemusejí tedy znovu komprimovat a dekomprimovat zvuk předtím, než se dostane k uším uživatele. Výsledkem je vyšší kvalita, žádné prodlevy a žádné artefakty.

Sluchátka Reference s velkými náušníky (249 USD) a výše zmíněný bezdrátový top model disponují patentovanou technologií měničů Klipsch Balanced Dynamics (KBD), která prý zlepšuje basy a snižuje zkreslení. K dalším běžným funkcím patří integrovaný mikrofon a připojitelný kabel pro využití ve chvílích, kdy bezdrátové připojení není k dispozici.

Všechny modely, včetně kabelových špuntů Reference On-Ear II (199 USD) budou dostupné v černém nebo bílém provedení ve tvrdém cestovním balení.

Zdroj: Soundandvision

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře