LG uvedla specifikace prohnutého G Flex telefonu. Prý se hojí jako Wolverine!

vydáno 29. 10. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Mobilní telefony

Tagy: G Flex, LG, LG G Flex, mobilní telefon, smartphone

Ne, opravdu nežertuji. Zástupci LG se skutečně chlubí tím, že jejich žhavá novinka LG G Flex, která se co nevidět začne prodávat v Koreji, aby se v blíže nespecifikovaném čase objevila i na ostatních trzích, opravdu zvládne uzdravit svůj povrch jako legendární člen X-Men. Použít k tomu má speciální elastický materiál, který se má přizpůsobit jakémukoliv škrábanci a po chvíli ho opět zacelit. Ne, nechápeme, jak to má fungovat v praxi, ale jedno se pánům od LG musí nechat. Zní to až děsivě stylově.

První zahnutý telefon od LG jinak sbírá i drobné rozpaky. Od telefonu, jehož cena bude velmi pravděpodobně kroužit okolo 20 tisíc korun, se totiž očekává jen to nejlepší, a LG G Flex vzhledem ke specifikacím čas od času zadrhává. Především 720p OLED displej je jednoznačným zklamáním, které se násobí při pohledu na oznámenou velikost displeje, jehož enormita bude sahat k 6 palcům. A to už je hodně slušná mašinka, která by si měla umět dovolit Full HD jako konkurence od Samsungu.

LG G Flex

Výkonově by ale měl telefon šlapat jako hodinky. O jeho poklidný běh se má postarat čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon 800 s taktem 2.26GHz, jenž se navíc bude opírat o grafickou jednotku Adreno 330 a 2GB paměti. Ani interní úložiště nebude mrňavé. LG totiž dopřeje telefonu 32GB prostor, byť opět zamrzí, že ho podle všeho nepůjde rozšířit o externí microSD kartu. Vždyť tohle už je v podstatě malý tablet, tak proč do něj nezakomponovat podobný detail?

Alespoň že fotoaparát by měl být podle všeho špičkový, když na zadní straně telefonu bude řádit 13 megapixelový snímač, jenž bude mít do tandemu přiřazen ještě menší 2.1 megapixelovou kamerku na přední straně přístroje.

Hlavní hvězdou přesto zůstává samotný prohnutý design, jenž je vedle konkurenčního Samsungu Galaxy Round přece jen o něco logičtější a měl by opravdu pomoci imerzivitě při sledování videí.

LG G Flex
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře