Microsoft představil Xbox ovladač pro elitní hráče. Stát bude dvojnásobek klasické verze

vydáno 16. 6. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Přehrávače, Ze světa

Tagy: E3, herní ovladače, Xbox One

Herní ovladač pro Xbox One je všeobecně považován za dost možná nejlepší herní ovladač na světě a přesto se Microsoftu povedlo mu opatřit ještě zajímavější upgrade.

Jmenuje se Elite a je určený pro hráče, kteří chtějí opravdovou preciznost a jejichž nároky si žádají nejrůznější úpravy pro různé typy her. Microsoft přidal čtyři nové páčky na zadní stranu ovladače, které poslouží především u závodních her. Rovněž přibyly „spoušťové zámky“, které omezí hloubku stisku triggeru natolik, že by hráčův pocit ze střílení měl být výrazně realističtější a především rychlejší. Další novinkou je kulatý a skvěle nadesignovaný D-Pad, jenž zároveň půjde vyměnit za D-Pad klasický. A Microsoft přihodil do pléna i možnost si jednotlivé páčky volně vyměňovat podle požadavků hráče.

Hráčům jde Microsoft vůbec hodně na ruku, když umožňuje změnu funkcí jednotlivých tlačítek a rovněž nastavení citlivosti ovládacích páček. K tomu poslouží speciální aplikace, jež bude dostupná na Xbox One a Windows 10. Nastavení se budou ukládat do cloudového úložiště a gamepad si bude pamatovat nastavení dvou uživatelů.

Všechny vychytávky však mají svou cenu, a tak je cena Elitního ovladače nastavena na 150 dolarů, což je zhruba dvojnásobek oproti klasické verzi ovladače.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře