Mizerové si konečně zařádí na Blu-ray!

vydáno 5. 4. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, film, Mizerové 2, Sony Pictures

Je to okamžik, na který mnozí z nás čekají už dlouhá léta – vlastně od samého začátku existence Blu-ray formátu. Tehdá se na prvních filmových plackách objevovaly ukázky na blockbustery, které by to měly během několika měsíců dotáhnout na Blu-ray. Dorazit se povedlo jen některým a mezi těmi, které Sony pořád dokola slibovalo, ale nikdy se na trh nedostaly, byl i Lawrence z Arábie a druzí Mizerové.

Zatímco britský důstojník na svůj HD debut stále čeká, Mizerů se konečně dožijeme. Pravda, milovníci filmu by pravděpodobně preferovali spíš Lawrencovo arabské dobrodružství, druzí Mizerové ale také mají něco do sebe.

Vždyť je to film Michaela Baye a tomu šlo vždycky jenom o jedno: bavit diváka, jak jen to jde. Zápletka a její inteligence byla vždycky až na druhém místě a ačkoliv se z jistého úhlu pohledu jedná o čiré filmové zlo, má i taková filmařina něco do sebe. Desítky výbuchů, přestřelky, automobilové honičky, pěkné ženské a neustálé pošťuchování hlavních hrdinů dokáže do divákovy krve nahnat jak pořádnou dávku adrenalinu, tak trochu těch endorfinů.

Bad Boys 2

Příběh o detektivech Mikeu Lowreym (Will Smith) a Marcusovi Burnettovi (Martin Lawrence) by to měl podle nejnovějších informací na Blu-ray dotáhnout „už“ letos, konkrétně v září. Napovídají tomu plány francouzské pobočky Sony Pictures, tudíž by se mělo jednat o celoevropskou záležitost. Dvojka tak přijde na trh víc jak rok po vydání ne zas tak zábavné jedničky, která se i u nás prodává od června 2010.

Žádné bližší specifikace nebyly prozrazeny, logicky ale můžeme očekávat 1080p obrázek a vysokodefiniční audio.

Otázkou zůstává, jak budou Mizerové 2 vypadat. Bude se jednat o několik let starý přepis, chystaný ještě v dobách, kdy Blu-rayi kralovala MPEG-2 komprese a PCM zvuk? Nebo se Sony do příprav titulu opravdu vrhlo až teď, skoro čtyři roky poté, co film slibovalo na „tento podzim“? Doufejme v druhou variantu, netrpěliví fanoušci by asi zklamání po tak dlouhém čekání nenesli lehce.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Mizerové si konečně zařádí na Blu-ray!

Vložil Perry (bez ověření), 7. Duben 2011 - 20:31

Obrázek uživatele Perry

„ne zas tak zábavné jedničky“

Mě třeba jednička přišla o dost lepší… něco jako Transformers 1 vs 2.. u dvojky se Míša zase urval ze řetězu a silně přestřelil.

Re: Mizerové si konečně zařádí na Blu-ray!

Vložil short ralph lauren (bez ověření), 5. Březen 2013 - 18:51

Obrázek uživatele short ralph lauren

welcome, outstandin g blog on blubbery loss. alike helped.