Nová série SONY VAIO Z12: nebývalá síla

vydáno 15. 7. 2010 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software

Tagy: ASSIST, Dual SSD, Dynamic Hybrid Graphics, Dynamic Hybrid Graphics System, GDDR3, GeForce GT 330M, i5-520M, Intel Core i5, LED, notebook, Nvidia, RAID, Sony, SSD, VAIO, VAIO Care, VAIO Display Premium, VAIO Everywair 3G mobile broadband, Windows 7, Z12

Sony - logo

Výkon, nad kterým se tají dech, v kombinaci s moderním designem, snadnou manipulací a přenosností.

  • Nadstandardně rychlý přístup k souborům díky inovativnímu Dual SSD disku v zapojení RAID 0 a procesoru Intel® Core i5–520M
  • Nezvykle výkonná grafická karta NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU s systémem Dynamic Hybrid Graphics
  • Lehké tělo o hmotnosti jen 1,42 kg vyrobené z pevných karbonových vláken elegantně doplněných hliníkem
  • VAIO Display Premium obrazovka o úhlopříčce 33.3 cm (13,1") s rozlišením 1600×900 bodů

Ultra mobilní notebooky SONY VAIO řady Z jsou tím nejlepším společníkem na cesty, kterého si můžete přát.

Předurčuje je k tomu jejich nízká hmotnost a snadné používání. Kompaktní, elegantní tělo přístroje však nedělá žádné kompromisy v konektivitě nebo výdrži baterie. Nabízí obdivuhodný výkon vhodný pro jakékoliv byznys použití, který šetří čas i zvyšuje produktivitu práce.

Notebook Sony VAIO Z

6 GB operační paměť RAM dokáže  během okamžiku zpracovat jakékoli programy, duální solid state disky zase ukládají data souběžně, čímž maximálně zrychlují pracovní proces. SSD disk pracuje až 6,2× rychleji (v porovnání s běžnými HDD o 5400 otáčkách v minutě) a šetří tak uživateli přístroje drahocenný čas. Navíc je podstatně menší a lehčí.

Ultra přenosné notebooky často zaostávají výkonností grafických elementů, což ale neplatí u přístrojů SONY VAIO řady Z. Integrovaná karta NVIDIA® GeForce® GT330M doplněná 1 GB GDDR3 VRAM si rychle a snadno poradí s multimediálními dokumenty, prezentacemi, přehráváním videí i programy náročnými na paměť.

Pro co nejlepší nastavení přístroje slouží inteligentní Dynamic Hybrid Graphics System, který je alternativou k manuálním nastavením grafických parametrů. Sám si zjišťuje podmínky i náročnost používaného softwaru a nastavuje optimální spotřebu energie a rychlost zpracování dat tak, aby baterie notebooku vydržela co nejdéle.

Vysokou odolnost počítače při jeho nízké hmotnosti (jen 1,42 kg) zajišťuje hliníkový rám zpevněný karbonovými vlákny. Působivý design přístroje umocňuje pevná, dokonale zpracovaná podložka pro zápěstí, vyříznutá z jediného kusu hliníku.

Ať už budete používat VAIO Z12 na pracovní prezentace nebo sledování filmů, oceníte jeho jasný VAIO Displej Premium. Má úhlopříčku 33,3 cm (13,1"), je podsvícen LED diodami a nabízí bezkonkurenční jas, kontrast i ostrost. Abnormálně široký gamut odpovídající škále 96 % Adobe RGB zajišťuje bohaté a působivé barvy, jež vyniknou při přehrávání HD videa i sledování fotografií.

Notebook Sony VAIO Z

Nadstandardní výkon a snížená hmotnost se nijak nepodepsaly na byznys vzhledu a komfortním užívání tohoto notebooku. Zabudovaný senzor reaguje na intenzitu osvětlení v místnosti, a pokud se její hladina sníží, automaticky rozsvítí tlačítka klávesnice a současně potlačí jas displeje, aby se prodloužila výdrž baterie.

Na čelním panelu přístroje najdete speciální tlačítko ASSIST, které vás ihned přenese do služeb nápovědy a centra VAIO Care. Tento nový, snadno vyvolatelný program pomáhá udržovat váš přístroj v ideálním technickém stavu a diagnostikovat i vyřešit případné problémy několika kliky.

Mobilita přístroje a jeho možnosti jsou rozšířeny funkcí VAIO Everywair 3G mobile broadband, díky které se můžete přepojit na rychlý internet i kdekoli na cestách.

Nové VAIO řady Z pohání nejnovější generace úsporných procesorů Intel® Core™, které spolupracují se zabudovaným originálním operačním systémem Windows® 7 Professional pro co největší produktivitu práce.

K notebooku se prodává široká škála příslušenství, která obsahuje například dokovací stanici, kožený obal, speciální myš nebo baterii s delší výdrží.

Notebooky SONY VAIO Z12 jsou představiteli zvlášť výkonných ultramobilních počítačů, které jsou k dispozici od července 2010.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře