Nový LED projektor od Aceru jako základ domácího kina

vydáno 6. 12. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Projektory

Tagy: Acer K650i, Full HD, LED projektor

Společnost Acer uvedla 1080p (Full HD) LED projektor K650i, který najde využití především jako základ domácího kina. Ostatně je tak i prezentován.

Novinka disponuje patentovanými funkcemi a technologiemi svého výrobce, které vylepší obraz. Patří mezi ně DynamicBlack, LumiSense+, ColorPurity+, ColorBoost3D, ColorSafe II a v neposlední řadě TI TRP DMD. Tyto technologie zajistí realističtější barvy, a to i po delší době, či chytré přizpůsobení okolním světelným podmínkám (ambient light) i konkrétnímu obsahu.

Již prakticky samozřejmostí je podpora MHL pro připojení mobilních zařízení a promítání obrazového obsahu přímo z nich. Kromě toho je možné nastavit bezdrátovou projekci s využitím volitelného adaptéru, který je zajímavě řešen – ukrývá se totiž do těla přístroje a je tak chráněn proti krádeži v místech s vysokou koncentrací lidí.

Výše uvedená technologie TI TRP DMD ještě dále zvyšuje sytost barev, a to i v módu s vysokým jasem. Kromě rozlišení 1080p Full HD stojí za zmínku ještě kontrastní poměr 100 000:1, LED světelný zdroj či stereo reproduktory Acer True Harmony s výkonným zvukem DTS Sound. Projektor Acer K650i je možné na českém trhu zakoupit již nyní za cenu od 26 990,– Kč.

Zdroj: TZ Acer

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře