Osmirychlostní Blu-ray vypalovačka Pioneer BDR-2203

vydáno 15. 4. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma IT a software

Tagy: BD-R, BD-R DL, BD-RE, BD-RE DL, BDR-203, BDR-2203, Blu-ray, BWU-300S, CyberLink, d2, DVD-RAM, LaCie, mechanika, Pioneer, Power2GO, PowerDirector, PowerDVD, SATA, Sony, vypalovačka

Pioneer - logo

Společnost Pioneer představila svou první Blu-ray vypalovačku, umožňující na BD-R (DL) média zápis rychlostí 8×. Díky tomu je možné zaplnit kapacitu dvouvrstvého 50 GB disku za pouhých 30 minut, v případě jednovrstvého (25 GB) pak za 15 minut.

Osmirychlostní Blu-ray vypalovačky už na trhu nějaký čas jsou (psali jsme například o Sony BWU-300S nebo LaCie d2), problémem ale zůstává dostupnost i cena odpovídajících médií.

Model Pioneer BDR-2203 je vlastně retail verze vypalovačky BDR-203, představené na začátku letošního roku. Všechny technické parametry jsou stejné (SATA rozhraní, 8× zápis na BD-R (DL), 2× zápis na BD-RE (DL), 5× zápis na DVD-RAM), BDR-2203 se ale dodává se softwarovým balíkem CyberLink PowerDirector, PowerDVD a Power2Go.

Blu-ray vypalovačka Pioneer BDR-2203

Konečná prodejní cena má být velmi příjemných $250, řekněme něco málo přes 5000 korun. Kdy se objeví u nás v Evropě zatím není známo.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře