Ovládat zařízení Sonos je nyní možné z aplikace Spotify

vydáno 21. 11. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: audio, reproduktory, Sonos, spotify

Značky Sonos a Spotify spolu bývají spojovány už nějakou dobu, nicméně jejich spolupráce se nyní prohloubila – přímo ze streamovací aplikace už totiž můžete ovládat svůj připojený hudební systém.

Do aktualizace Sonos Public Beta 7.0 totiž bylo integrováno Spotify Connect. To umožňuje uživatelům zařízení s Androidem, PC a Maců plně kontrolovat, jaká hudba hraje přes systém Sonos, aniž by museli otevírat dedikovanou aplikaci hudebního systému. Novinka navíc nabízí přístup k připojování a odpojování místností v „multiroom“ režimu.

Jakmile nebude řešení v betaverzi, bude možné funkci používat i ve verzi aplikace Spotify pro mobilní systém iOS.

Aplikace umožňuje odesílat vše, co přehráváte na Spotify, do jakéhokoliv reprodukturu v domácnosti, a to hned. Včetně playlistů. Spojování místností do skupin znamená, že můžete ovládat hlasitost všech reproduktorů najednou.

Ovládat systém přes aplikaci Spotify mohou i přátelé a členové rodiny, aniž by si museli stahovat dedikovaný software Sonos. Pro ovládání řešení Sonos už ani nemusíte být připojeni na domácí Wi-Fi, hudbu do nich můžete odesílat i jinak (nejspíše přes Bluetooth).

Pro získání nové funkce je třeba se zapsat do programu Sonos Public Beta. Další informace (v angličtině) naleznete <a href=“ http://www.sonos.com/…/beta/screen“>zde.

Zdroj: Pocket-lint

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře