Philips má nový 32“ 4K monitor do 20 tisíc

vydáno 12. 11. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: 328P6VJEB, 4K, monitor, Philips, Ultra HD

Pod značkou Philips byl uveden nový monitor, tentokrát 32palcový model se 4K rozlišením a cenovkou 699 eur, tedy v přepočtu zhruba necelých 19 tisíc korun.

Novinka s označením 328P6VJEB tedy nabízí poměrně slušnou výbavu za dobrou cenu. K oné výbavě se řadí především rozlišení 3 840×2 160 pixelů, tedy v překladu 4K Ultra HD.

Kromě rozlišení se novinka chlubí i širokou barevnou škálou, kterou však musí podporovat i operační systém a konkrétní aplikace. Nativní barevná škála LCD panelu dokáže podle Philipsu zobrazit „95 % spektra NTSC.“ To se však již v dnešní době příliš nepoužívá a Philips neoznámil, jak velká část spekter DCI-P3 či Adobe RGB je pokryta.

Monitor má VA LCD panel s LED podsvícením (to je tzv. flicker-free se sníženým problikáváním, což šetří oči uživatele). Již samozřejmostí jsou v této cenové kategorii široké možnosti ergonomického nastavení stojanu. A kromě toho se na monitoru nacházejí integrované reproduktory a USB port pro připojení externích zařízení, stejně jako rozhraní HDMI 2.0 a DisplayPort.

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře