Philips uvádí televizní řešení 3v1

vydáno 2. 11. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory

Tagy: Bluetooth reproduktor, Full HD, monitor, Philips 24PFS5231, televize, tv

Společnost TP Vision uvedla na českém trhu pod značkou Philips televizor 24PFS5231, který je zkombinován s Bluetooth reproduktorem a je také možné jej použít také jako monitor.

Hlavním prvkem řešení je 24palcová TV s Full HD rozlišením, která je doplněna o stojan se zmíněným reproduktorem, jehož výstupní výkon je 16 wattů. Výrobce ho nabízí jako druhou televizi do domácnosti, například do dětského pokoje nebo do kuchyně, případně na chatu, nebo také jako monitor k počítači s nadstandardním zvukem.

Díky tomu, že je reproduktor bezdrátový a podporuje technologii Bluetooth, je na něj možné přehrávat hudbu třeba i z chytrého telefonu nebo tabletu. Součástí sestavy je dvojice reproduktorů kombinující středy a výšky plus jeden basový reproduktor směřující dolů. Televize získala za svůj design prestižní ocenění Red Dot za rok 2016.

Součástí „balení“ jsou dva HDMI vstupy, integrovaná konektivita Easylink a USB port. Televizor Philips 24PFS5231 lze na trhu koupit za doporučenou maloobchodní cenu 7 490 Kč.

Zdroj: TZ TP Vision

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře