Pioneer uvádí inovovanou verzi AV receiveru VSX-934

vydáno 23. 1. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: AV receiver, Dolby Atmos, hi-fi, Pioneer VSX-934, přijímač

Pioneer představuje nový AV receiver VSX-934 pro rok 2019, který svého známého předchůdce doplňuje o podporu 5.2.2kanálového Dolby Atmos (dříve 3.1.2kanálové) a DTS:X.

Prostřednictvím budoucí aktualizace firmwaru bude 7.2kanálový receiver podporovat i technologie Dolby Atmos Height Virtualizer a DTS Virtual:X, které fungují tak, že vytvářejí „virtuální“ výšky a prostorový zvuk i ve chvíli, kdy v těchto pozicích fyzicky neexistují reproduktory.

Model VSX-934 je dobře vybavený, i pokud jde o síťové funkce. Podporuje například platformy DTS Play-Fi, FlareConnect a „Works with Sonos,“ audio ve vysokém rozlišení až do 24bitů/192 kHz a DSD 5.6, a několik hudebních streamovacích služeb typu Spotify, Tidal, Amazon Music Deezer a TuneIn radio.

Součástí balení je i Bluetooth a novinka již brzy bude kompatibilní také s AirPlay 2 (prostřednictvím jarní aktualizace firmwaru). Kromě HDMI spojení (všechny jsou kompatibilní se 4K/HDR) je zde fono vstup typu MM po připojení gramofonu.

Receiver s výkonem 165 wattů na kanál podporuje také MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) pro úpravu zvuku na základě konkrétní místnosti a velikosti a rozložení reproduktorů.

Cena modelu VSX-934 byla stanovena na 549,99 dolaru. Novinka je dostupná v černém a stříbrném provedení a na trh by se měla dostat koncem února.

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře