Plasmové HD televizory Samsung prémiové řady 7

vydáno 13. 1. 2008 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: CES 2008, HDMI, HDTV, plazma, PN50A750T, PN58A750T, PN63A750T, RSS, Samsung, televizor, Ultra FilterBright, USB

CES 2008 - logo

Samsung Electronics, vedoucí společnost v inovacích televizních technologií, představila na veletrhu CES 2008 v Las Vegas (7. – 10. 1. 2008) novou řadu plasmových televizorů s vysokým rozlišením – řadu 7. Revoluční design televizorů byl navržen tak, aby přinesl maximálně jasný a ostrý obraz. Navíc byl rozšířen přístup k digitálním médiím a zároveň zjednodušena navigace, což činí z nových modelů tu nejlepší volbu pro náročného diváka.

„Prostřednictvím plasmových televizorů řady 7 spojuje Samsung špičkovou obrazovou kvalitu a nádherný design do nejlepší HDTV pro každý obývací pokoj,“ řekl Jonas Tanenbaum, vice prezident marketingu plochých panelů Samsung Electronics America. „Do nových televizorů integrujeme antireflexní technologii Ultra FilterBright™, která přinese jasný, čistý a barevný obraz dokonce i v jasně osvětlených místnostech.“

plazma Samsung PN58A750T

Špičková kvalita HDTV řady 7 je dosažena díky novému softwarovému algoritmu, který odstraňuje chybné obrysy obrazu a zvyšuje kvalitu pohybujících se obrazů. Protože si Samsung uvědomuje, že stále více zákazníků používá svůj televizor jako základ pro domácí multimediální centra, rozhodl se rozšířit možnosti propojení modelů této řady, aby byly schopny poskytovat nové multimediální zážitky. Zákazníci tedy mohou k televizoru prostřednictvím čtyř HDMI 1.3 konektorů připojit a ovládat ještě více HD zařízení než kdykoli předtím. Díky bočnímu USB 2.0 portu mohou na televizoru přehrávat hudbu a video. Navíc mohou prostřednictvím RSS kanálů (ethernet port) sledovat nejnovější zprávy, ceny akcií a předpovědi počasí.

Stejně důležité, jako nejnovější technologie, je revoluční design, díky kterému jsou televizory stejně estetické jako praktické. Vzhled modelů řady 7 byl inspirován automobilovým a módním průmyslem. Nová technologie vytváří čistý a hladký povrch, který již během výroby získá svůj specifický barevný odstín.

Řada 7 Plasma HDTV bude k dispozici v dubnu 2008 s těmito úhlopříčkami: 50", 58" a 63" (modely PN50A750T, PN58A750T a PN63A750T).

Článek je součástí série, informující o akci CES 2008 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře