Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a futurepaky se můžete do konce roku těšit?

vydáno 14. 10. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma 3D, Filmy, Z domova | 11 komentářů

Tagy: Blu-ray, film, Futurepak, HD, Konečná, Last Stand, Man of Steel, metalpak, Muž z oceli, Pain and Gain, Pot a krev, SteelBook, Světová válka Z, White House Down, World War Z

Muž z oceli 3D (futurepak) Se sběratelskými edicemi se na tuzemském trhu v posledních měsících roztrhl pytel a my z toho máme samozřejmě velkou radost. Sice to znamená přehrabovat se mezi lepšími a horšími edicemi, lépe zvažovat, do čeho se vyplatí zainvestovat a co má větší sběratelskou hodnotu, avšak to jsou běžné radosti a strasti Blu-ray sběratelů a filmových fanoušků.

A při pohledu na „release plán“ našich distributorů si naše peněženky do konce roku a ani po něm neodpočinou. Chystá se totiž hned několik steelbookových a metalpakových edic, které svými prvními vizuály působí nadmíru dobře a povětšinou jde o i velice dobré snímky.

Jen do konce října se musíme připravit na příchod Muže z oceli (futurepak vyjde 23. října) a Světové války Z (steelbook vyjde 30. října). Prvnímu se podařilo podle očekávání vydolovat z kin stovky milionů dolarů s poměrně velkou suverenitou, přestože očekáváním ohledně kvality úplně nedostál. Druhý jmenovaný zase překvapil, když se z předpokládaného propadáku nakonec vyloupla více než koukatelná zombie extravaganza s příjemným dramatickým ocasem.

Pacific Rim (futurepak) Poté si dáme na dva týdny pauzu, aby od 13. listopadu zaútočily další dva očekávané tituly, přičemž každý zastoupí úplně jiný žánr. JFK Olivera Stonea nabídne potěšení především náročnějším divákům, kteří raději kvalitní scénář, dobovou atmosféru a brilantní herecké výkony. Pacific Rim, jenž dorazí v metalpaku/futurepaku zase jistě nadchne méně náročné publikum, jež rádo vypíná mozek a nechává se umlátit enormní porcí digitálních triků z hlavy Guillerma Del Tora.

Ani o týden později nebude na poličkách obchodů nuda. Samopalu se totiž chopí Channing Tatum, jenž se rozhodne vystřílet teroristy k prasknutí nacpaný Bílý dům v Emmerichově verzi Smrtonosné pasti White House Down. A my mu budeme samozřejmě fandit. Stejně jako zachmuřenému Wolverinovi, který se vydá na 27. listopadu do japonských luhů a hájů i ve vysokém rozlišení. Čeká nás řada edic, my ale nejvíc toužíme po stylovém bílém steelbooku a jeho rozšířeném filmovém obsahu.

Rivalové (neoficiální cover steelbooku) A co prosinec? I zde nás čekají minimálně dva zajímavé tituly. Fanoušci černých komedií a pubertálního humoru Michaela Baye jistě sáhnou po za vlasy přitažené adaptaci života trojice bodybuilderů, kteří se rozhodli dostat konečně do vaty Pot a krev, jež se objeví na pultech 11. prosince. A ve stejný den by se podle všeho měli konečně radovat i milovníci „rakouského dubu“ Arnolda Schwarzeneggera, který rozstřílí americké maloměsto v Konečné. Ano, tenhle titul je již dávno v obchodech, ale Bontonfilm prý konečně splní rest a vydá i steelbook. Inu, už aby to bylo.

Chcete výhled dál? Proč by ne. Již nyní s jistotou víme, že koncem roku nadílka steelbooků určitě neskončí. Magic Box totiž již před pár dny oznámil, že rozhodně půjde do plechové edice fantastických Rivalů, které byste rozhodně měli vidět v kině. A svých steelbookových zářezů se má dočkat i frajer Riddick a sci-fi Elysium Neilla Blomkampa.

Rozhodně je tedy na co se těšit. A vy nám napište, do které edice letos, nebo příští rok zainvestujete vy.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil th0ca (bez ověření), 15. Říjen 2013 - 11:22

Obrázek uživatele th0ca

me nastesti tyhle bakelitarny nelakaj, takze mi staci normalni amaray. Treba co by me osobne zaujalo vic jak plech, sou resp byli papirovy prebali na plastovy obaly. Viz napr ATEAM z UK, nebo XMENI z UK. 3 disky, papirovej prebal a jeste nejaky papirovy serepeticky navic. To se mi libilo vic.

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil Psema (bez ověření), 15. Říjen 2013 - 12:10

Obrázek uživatele Psema

Těch papíráků bylo nedávno taky docela dost. Jen se okolo toho vůbec nedělá echo. Třeba Atlas mraků ho měl dokonce vytlačený, což mě docela mile překvapilo.

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil Petr (bez ověření), 15. Říjen 2013 - 11:33

Obrázek uživatele Petr

Já zas steelbooky nevolím z finančního hlediska. Jsem student a každá stovečka navíc je znát. Jediný steelbook, který mne zatím láká, je druhý Abramsův Star Trek. Ten se mi moc líbí, ale raději asi za stejnou cenu koupím balení i s prvním dílem :)

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil A (bez ověření), 15. Říjen 2013 - 18:47

Obrázek uživatele A

Já teda nechci nějak remcat, ale jsem taky student a steelbooky si kupuju. Asi je to o prioritách. Ale holt si radši jednou za čas upřu jiný věci (hadry, jídlo, pitivo) a zvolím nějakou pecku v pěkný edici. :)

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil Petr (bez ověření), 16. Říjen 2013 - 0:20

Obrázek uživatele Petr

Já jsem chlap, takže na hadry moc nedám.. V jídle se samozřejmě neomezuju, chodím do menzy a pít chodím příležitostně.. Holt asi každý máme jiný příjmy, ale nechci remcat.. :) Na co jsem chtěl poukázat je fakt, že za stejné peníze můžu mít dva filmy nebo jeden steelbook a jako prachobyčejný student bez větších příjmů radši zvolím možnost s dvěma filmy.. :)

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil marko (bez ověření), 15. Říjen 2013 - 14:52

Obrázek uživatele marko

postaci mi aj plastova krabicka, a pokial ma rukavik tak som rad…

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil opat (bez ověření), 15. Říjen 2013 - 19:08

Obrázek uživatele opat

Rukavik je co, nějaká třaskavina ?? :O

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil marko (bez ověření), 16. Říjen 2013 - 19:17

Obrázek uživatele marko

po slovensky zdrobnenina slova rukav,navlek, mam na mysli ten papierovy prebal na plastovom obale

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil KARLOS (bez ověření), 15. Říjen 2013 - 20:18

Obrázek uživatele KARLOS

Mě zase dost citelně chybí staré dobré digipacky…Jako balení sem je vždycky preferoval… Jako nic proti steelum,ale ono se to časem zevsedni (zvlášť,když v nich vychází tůma věcí) a navíc se to s nimi nedá moc vymyslet…

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil marko (bez ověření), 16. Říjen 2013 - 19:19

Obrázek uživatele marko

suhlasim! su lepsie ako SB, ja ich mam v zbierke iba 2 kusy, zial nezijeme vo Francuzsku :-(

Re: Plechu není nikdy dost: Na jaké steelbooky a ...

Vložil Anonym (bez ověření), 19. Říjen 2013 - 19:51

Obrázek uživatele Anonym

Já to stáhnu v HD kvalitě a obal neřeším. nejlevnější!