Poslední Potter na Blu-ray už v listopadu!

vydáno 20. 7. 2011 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: 3D, Blu-ray, Blu-ray 3D, film, Harry Potter, Harry Potter a Relikvie smrti, Harry Potter and the Deathly Hallows, Magic Box, Warner Bros.

Harry Potter a Relikvie smrti (část 2.)

Závěrečný díl ságy o Harry Potterovi značí bez diskuze konec jedné éry, neboť lze jen těžko předpokládat, že se v nejbližší době najde podobně rozmáchlá série, na níž by do kin chodil s železnou pravidelností mohutný houf lidí všech věkových kategorií.

TIP: Podívejte se na rekapitulační trailer, shrnující celou ságu Harryho Pottera!

Majitele domácích kin však něco takového tolik trápit nemusí, neboť konečně dostanou příležitost pouštět si kompletní sérii v pohodlí domova bez otravného hekání teenagerů a mrňat, jejichž rodiče nezaznamenali, že se pohádka pro dvanáctileté v průběhu let transformovala do temné fantasy s thrillerovými a místy až hororovými prvky. A kdy že se této požehnané chvíle dočkáme v českých luzích a hájích? Inu, mluví se již o polovině listopadu, případně o jeho konci.

A že hodlá studio Warner Bros. (respektive jeho tuzemský distributor Magic Box) vzít divácké peněženky útokem, potvrzuje i fakt, že se na trh dostane jak 2D, tak 3D verze druhé části Relikvií smrti, přičemž jim bude krýt záda i dodatečně udělaná 3D konverze první části, kterou studio v době kino-premiéry nestihlo dokončit.

TIP: Prohlédněte si Blu-ray profil první části Relikvií smrti – obal, podrobné technické specifikace, screenshoty a Blu-ray recenze!

Milovníci 3D by ovšem příliš jásat neměli, neboť zrovna Harry Potter je dokonalým důkazem, že třetí rozměr dokáže zabíjet divácký zážitek. Oba díly Relikvií smrti jsou totiž nebývalé tmavé již ve 2D a pakliže si během sledování nasadíte 3D brýle, které obraz ještě trochu ztmaví, dostanou vaše zornice pořádný výprask, neboť v nastálé tmě uvidí často jen explodující prskavky a budou mít obrovský problém rozpoznat, co se na obrazovce vlastně děje.

Předběžný profil 2D BD Harryho Pottera a Relikvií smrti (část 2.)

O bonusech pro všechny edice se zatím vůbec nic neví, stejně jako o plánovaném vydání ultimátní kolekce všech sedmi (resp. osmi) filmů (i když je naprosto jisté, že se ho dočkáme). Jakmile se situace změní, budeme vás obratem informovat.

. . .

BUĎTE V KONTAKTU, sledujte HDmag na facebooku nebo na twitteru

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Poslední Potter na Blu-ray už v listopadu!

Vložil Mato (bez ověření), 30. Červenec 2011 - 15:43

Obrázek uživatele Mato

Neviem prečo sa všetci opierate do toho 3D. Áno, film bol podľa mojej mienky konvertovaný do tretieho rozmeru úplne zbytočne, ale vôbec nie lajdácky. Sám som bol na „3Déčko“ v kine a vôbec som nemal pocit, že by na plátne nebolo nič vidieť. Väčšina kín jednoducho šetrí na nákladoch a sťahuje svietivosť premietačiek, toť vše. Ak bude telka nastavená správne a nebude sa zbytočne sťahovať jas, nevidím dôvod prečo by nemalo byť temer nič vidieť.

PS: nosím dioptrické okuliare a teda pri nekvalitnom 3D(napr narnia) mi „režú oči“ a musím si okuliare zložiť. Pri potterovi ma oči neboleli vôbec.

Re: Poslední Potter na Blu-ray už v listopadu!

Vložil Anonym (bez ověření), 12. Srpen 2011 - 21:24

Obrázek uživatele Anonym

Naprosto souhlasíme – když jsem byl v IMAXU bylo to naprosto skvělý a v našem místním kině taky nešětří na lampě takže jak si někdo může stežovat na to že je film moc tmavý když za to může provozovatel kina!