Pro-Ject Essential III základní výbavou obýváku audiofila

vydáno 2. 1. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: gramofon, Pro-Ject Essential III

Společnost Pro-Ject odhalila zcela nový gramofon Essential III, který prezentuje jako základní výbavu obýváku každého nadšence do analogového hi-fi.

Gramofon Essential III typově navazuje na předchozí generaci, která se jmenovala (jak jinak než) Essential II, nebo taky HFC-376. Tělo přístroje je vyrobeno z dřevovláknité desky MDF „nejvyšší kvality“ (řečeno slovy výrobce), ta je pokryta vysoce lesklým nátěrem v bílém, černém nebo červeném provedení. Design je známý všem, kteří kdy měli tu čest s modelem Essential II – dokonce se zde opakují i tři antivibrační nožky. Za zmínku jistě stojí i fakt, že rakouská značka vyrábí své gramofony v Česku a na Slovensku.

Přenoskové rameno přístroje má délku 8,6 palce a je vyrobeno z hliníku. Přenoska je pak model Ortofon OM 10 (Essential II měl OM 5E). Součástí balení je i podložka na talíř gramofonu, kryt proti prachu a samozřejmě také zdroj. Kromě toho se dá dokoupit i samostatný akrylátový talíř Acryl-IT E, který vás vyjde na necelé tři tisíce. Samotný přístroj bude patrně stát do 8 tisíc Kč (přepočteno z ceny na trzích EU).

Zdroj: Hifichoice.co.uk

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře