První pohled: Blu-ray digipack Fincherovy Zmizelé

vydáno 12. 3. 2015 | autor Anna Kopecká, Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Z domova | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, film, Gone Girl, první pohled, unboxing, Zmizelá

Ruku na srdce, čekali jsme víc. Když před pár týdny Foxové oznámili, že první vlna Blu-rayů thrilleru Zmizelá dorazí v papírovém digipacku, měl nejeden z nás radost. Přece jen se podobných balení nedočkáváme každý den a téměř vše je lepší než obyčejná plastová krabička alias amaray.

Popravdě se ale o žádné velké terno nekoná, takže pokud čekáte digipack po vzoru starých DVD Gladiátora, které se rozkládaly a nabízely řadu povedených artworků, raději si nechtě zajít chuť. Standardní edice Zmizelé má totiž podstatně blíž k přebalům z reflexácké Edice X, která nabízí tenký papírový box a uvnitř dvoustranu z pevného papíru. Na jedné straně s plakátovým artworkem, na druhé s upevněným diskem. Nic míň a bohužel ani nic víc.

O něco lepší je limitovaná edice s knížkou Amazing Amy. Ta má ale zase blíž k obyčejné brožurce než regulérní knížce. Holt za 100 korun navíc nemůžete chtít zázraky.

Co se technického zpracování týká, je edice samozřejmě v pořádku. Nerozlepuje se, drží pěkně pohromadě, včetně držáku na disk, jenž je přilepen k papíru ve čtyřech bodech. Dojem určité „exkluzivity“ či snad přidané hodnoty ale člověk nezíská. Což je další důkaz toho, jak jsou distribuční rendery zavádějící. Pokud byste raději uvítali verzi v plastovém přebalu, budete si muset počkat až dorazí do obchodů dolis, jenž je v plánu po rozprodání zásob.

Zmizelá
Zmizelá
Zmizelá
Zmizelá
Zmizelá
Zmizelá

Filmgame.cz Blu-ray Zmizelá poskytl distributor Bontonfilm, kterému tímto velmi děkujeme! Edici můžete zakoupit v obchodě Filmgame.cz.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: První pohled: Blu-ray digipack Fincherovy Zmizelé

Vložil marko (bez ověření), 12. Březen 2015 - 16:30

Obrázek uživatele marko

osobne sa mne toto balenie nepaci, take je to zahmlene a este bez bonusoveho materialu…