Remasterovaný RoboCop: Nový přepis se povedl!

vydáno 12. 1. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, Mastered in 4K, Paul Verhoeven, remaster, Robocop

Do českých luhů se RoboCop podívá až 29. ledna, ve Spojených státech však recenzenti své kopie již dávno dostali, a tak jsou na světě první recenze remasterované edice vycházející ze 4K masteru. A oproti zmršenému Predátorovi jsou hodnocení nadmíru pozitivní.

Kupříkladu podle serveru Blu-ray.com, z něhož přikládáme screenshoty nové edice, se dokonce jedná o přepis vynikající. Prý jsou na něm sice čas od času vidět známky komprese a s větší ostrostí a detaily nabobtnalo i filmové zrno, to je ovšem jedině dobře. Znamená to totiž, že si film zachová svou přirozenou vizuální strukturu, o kterou například výše zmíněný Predátor přišel. Rovněž se pak měly povést vylepšení barev či kontrastu.

Zkrátka a dobře, podle zahraničních hodnocení se je rozhodně na co těšit a jelikož je totožná edice potvrzená i u nás (americká, která nyní bez poštovného vyjde na 8 dolarů, obsahuje české titulky), neměl by na nás čekat rozdílný patvar. Takže třikrát hurá, přátelé. Koncem měsíce nás čeká disk, jenž by měl mít v poličce úplně každý.

P.S.: Připomínáme, že náš partnerský obchod Filmgame.cz stále nabízí na steelbookovou edici RoboCopa slevu, díky které lze balení zakoupit o sto korun levněji.

RoboCop - remasterovaná BD edice (zdroj: Blu-ray.com)
RoboCop - remasterovaná BD edice (zdroj: Blu-ray.com)
RoboCop - remasterovaná BD edice (zdroj: Blu-ray.com)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře