Sharp XMDF - platforma pro e-knihy nové generace

vydáno 11. 8. 2010 | autor Sharp | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software

Tagy: e-book, Sharp, XMDF

SHARP - logo

Společnost Sharp vyvinula novou generaci formátu XMDF pro elektronické knihy, který podporuje zobrazování video obsahu a animací, takže uživatelé mohou sledovat navíc i video zprávy vedle v současnosti dostupného textu doplněného obrázky.

Uvedením digitální platformy nové generace XMDF chce Sharp propagovat distribuční servis pro elektronické knihy a plánuje i uvedení kompatibilní čtečky elektronických knih na trh v tomto roce. Při vstupu do světa byznysu s e-knihami budou společnost Sharp podporovat nejrůznější vydavatelství (vydávající noviny, časopisy, katalogy) a nakladatelství v Japonsku i v zámoří.

Nová generace XMDF vytvořená Sharpem je vylepšenou verzí v současnosti používaného XMDF formátu, který byl komercializován v roce 2001 a je nyní používán pro zobrazování obsahu elektronických knih, včetně japonských novel a manga komiksů.

Sharp XMDF - platforma pro e-knihy nové generace

Nová generace XMDF umožňuje snadné prohlížení digitálního obsahu včetně videa a audia, a umožňuje automatické nastavení podle potřeb a požadavků vydavatele.

XMDF umožňuje uživatelům prohlížet stejný obsah na různých zařízeních, včetně chytrých telefonů, počítačů a televizí a také zjednodušuje distribuci obsahu k uživatelům. Tímto formátem chce Sharp obohatit životní styl čtenářů elektronických knih díky důmyslnějšímu uživatelskému rozhraní a současně se podílet na dalším rozvoji trhu s e-knihami.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře