Shawshank nebo Číslo 5: Magic Box chystá skvělé katalogovky na Blu-ray

vydáno 25. 6. 2015 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, Číslo 5 žije, Dirty Dancing, film, Hříšný tanec, Magic Box, Mladé pušky, Short Circuit, The Shawshank Redemption, Vykoupení z věznice Shawshank, Young Guns, Želary

Co se týče novinkových titulů, asi není třeba moc přemýšlet nad tím, co do konce roku na modrých plackách vyjde. Máme tu Amerického snipera (mimo jiné i ve futurepaku), Chappieho, výbornou Popelku nebo oscarovky Kód Enigmy a Big Eyes. Do konce kalendářního roku se jistě dočkáme i nových Avengers, uděláme si výlet do Jurského světa (možná i v dinosauří sběratelské edici) a George Clooney nás provede Zemí zítřka. Katalogové tituly ale často bývají nejisté a ve výsledku bývají (milým) překvapením. A letošek nebude výjimkou.

Hříšný tanec

Magic Box na Facebooku zveřejnil pětici filmů, kterou hodlá – s největší pravděpodobností do konce roku – vydat. A že je na co se těšit! Již 29. července se Blu-ray vydání dočkají Želary. Ty pokračují v tradici remasterovaných českých filmů, které nám Magic Box od loňského roku servíruje a my je za tuto snahu chválíme. V blíže nespecifikovaných datech (ačkoliv se dá předpokládat, že na podzim) by pak letos měly vyjít ještě tyto tituly: Hříšný tanec, Číslo 5 žije, Mladé pušky a konečně i dlouho vyprošované Vykoupení z věznice Shawshank.

Vykoupení z věznice Shawshank

Ani u jednoho z titulů se kromě přesného data vydání neví v jakém bonusovém složení či edici dorazí. Ani u zahraničních releasů to však není kdovíjaká hitparáda a většina bonusů se u titulů jen opakuje z předchozích DVD vydání. Obzvlášť u Vykoupení z věznice Shawshank se pak nabízí vydání v některé ze speciálních edic (digibook, steelbook), osobně bychom ale u všech z filmů sázeli na klasický amaray (i Hříšný tanec vyšel v zahraničí ve slušivém digibooku). Pokud ovšem tituly dorazí v pořádku a s původními českými dabingy, není důvod mít s plastovým balením problém.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Shawshank nebo Číslo 5: Magic Box chystá skvělé ...

Vložil MartinezZ (bez ověření), 25. Červen 2015 - 15:55

Obrázek uživatele MartinezZ

U Šóšenku by mi bylo hezké balení sice milejší, ale primárním důvodem nákupu bude přidaná hodnota, tedy bonusové vybavení disku. nechť na to bere distributor ohled :)

Re: Shawshank nebo Číslo 5: Magic Box chystá skvělé ...

Vložil Pavelthx (bez ověření), 25. Červen 2015 - 21:56

Obrázek uživatele Pavelthx

Vykoupení z věznice Shawshank Sem zvedav jak to dopadne pokuď dobře tak koupím…