Služba freeSAT má dva nové kanály pro slovenské diváky

vydáno 26. 12. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Z domova

Tagy: freeSAT, Senzi, Slovensko, TV JOJ, UPC DTH

V rámci satelitní televizní služby freeSAT od firmy UPC DTH je nyní nově možné chytnout dvojici nových kanálů od skupiny JOJ.

Primární kanál TV JOJ tak bude nově k dispozici v rámci balíku freeSAT medium HD ve vysokém (HD) rozlišení,slovenští diváci jej od 11. ledna 2016 budou moci naladit na pozici číslo 110. Programová nabídka TV JOJ je univerzální a tedy určená pro všechny členy domácnosti.

Druhou z novinek je dostupnost televizního kanálu Senzi (jde o kanál skupiny JOJ uvedený jako čtvrtý v pořadí), jehož programová nabídka je zaměřena na diváky nad 40 let, specificky fanoušky lidové a country muziky. Kromě videoklipů se zde diváci dočkají hudebních žebříčků nebo talkshow se zaměřením na hudbu. Televizi Senzi si diváci s aktivovaným balíčkem freeSAT medium HD naladí taktéž od 11. ledna na pozici 28.

K tiskové zprávě přidal freeSAT i nějakou tu statistiku – v uplynulém roce bylo v rámci této služby divákům představeno 17 novinek mezi kanály. Aktuálně je v balíčcích freeSAT plus a freeSAT medium dostupných 20 kanálů v HD rozlišení.

Zdroj: TZ freeSAT

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře