Sony nabízí nový přenosný bezdrátový reproduktor

vydáno 1. 3. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Bluetooth, NFC audio, reproduktor, Sony SRS-X33

Japonská společnost Sony uvedla novinku v podobě přenosného bezdrátového reproduktoru s označením Sony SRS-X33.

Byť se jedná o velice kompaktní zařízení, má reproduktor poměrně slušný zvukový výstup s výkonem 20 W a odezvou basů 60 Hz. Součástí „balení“ jsou integrované aktivní reproduktory i dvojice pasivních zářičů pro zvýraznění basů.

K mobilnímu zařízení nebo počítači je reproduktor možné zapojit prostřednictvím technologií NFC či Bluetooth. Samozřejmostí je ale i možnost klasického „drátového“ zapojení pomocí analogového kabelu. Reproduktor navíc disponuje i vestavěným mikrofonem, takže je možné jej využít i jako „handsfree sadu“.

Čistější zvuk reproduktoru zajišťuje integrovaný digitální zesilovač S-Master a technologie ClearAudio+. Další technologie označená zkratkou DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) zvyšuje zvukovou kvalitu souborů ve formátu mp3.

Akumulátor, který je taktéž součástí balení, vydrží na jedno nabití až 12 hodin a dobíjet jej je možno skrze microUSB port. Reproduktor Sony SRS-X33 o hmotnosti 730 gramů je v prodeji ve čtyřech barevných provedeních (bílé, černé, modré a červené) za doporučenou cenu od 3 223 Kč.

Zdroj: TZ Sony

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře