SONY VAIO série F12 pro náročnou plnohodnotnou zábavu

vydáno 8. 7. 2010 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software

Tagy: Adobe RGB, Blu-ray, CUDA, Display Off, Dolby Home Theater v3, eSATA, F12, Full HD, GDDR3, GeForce GT330M, Intel Core i7, mechanika, Motion Reality HD, notebook, Nvidia, Picture Motion Browser, PMP, RAW, Sony, USB, VAIO, VAIO Display Premium, Video Optimiser, VPCF12Z1E, vypalovačka, Windows 7

Sony - logo

Užijte si multimédia na vylepšeném Full HD displeji, který spolupracuje s nejvýkonnější grafickou kartou.

  • Výkonné domácí kino i notebook vhodný na zpracování multimediálních podkladů
  • Vylepšený Full HD displej úhlopříčky 41,6 cm (16,4")
  • Grafická karta NVIDIA® podpořená pamětí GDDR3 VRAM
  • Prostorový filmový zvuk Dolby® Home Theater v3
  • Senzor reagující na sílu světla, který v šeru přepíná displej do úsporného režimu
  • Tlačítko na vypnutí displeje při sledování HD záznamu na obrazovce připojené televize či během poslechu muziky

Počínaje dneškem už nemusíte dělat kompromisy, toužíte-li po notebooku, který hravě zvládne požadavky vaší multimediální knihovny, který vás pobaví i uspokojí.

Abnormální výkon nových notebooků VAIO série F umožňuje bezproblémově editovat Full HD video, upravovat fotografie v nekomprimovaném RAW formátu a přehrávat filmy uložené na Blu-ray nosičích. Ale to není vše.

Notebook SONY VAIO série F12

Tyto notebooky vytvářejí plnohodnotné studio na zpracování filmů, které je v nejvyšším modelu označeném VPCF12Z1E/BI odlišené luxusním černým povrchem a pohodlnou ploškou z elastomeru pro položení dlaní.

Na profesionální obrazovce Full HD VAIO Display Premium (o úhlopříčce 41,6 cm) můžete sledovat nejen filmy a hry, ale i všechny další soubory z vaší multimediální sbírky. O jasný živý obraz, včetně věrné reprodukce barev, se stará speciální vrstva na displeji zabraňující odleskům a chytrá elektronika zajišťující 100 % Adobe RGB profil.

Také ostatní počítače řady F12 disponují vysoce kvalitními displeji řady VAIO Display s Full HD rozlišením 1920×1080 bodů.

O okamžité reakce se stará srdce přístroje z poslední řady 4-jádrových procesorů Intel® Core i7. Jeho abnormální výkon v kombinaci s Blu-ray mechanikou a 8 GB operační paměti DDR3 si poradí i s vysoce náročnými videi a multimediálními aplikacemi.

Grafická karta NVIDIA® GeForce® GT330M doplněná 1 GB GDDR3 paměti VRAM a CUDA™ architekturou přináší dech vyrážející 3D vykreslení a dokonale hladké přehrávání filmů.

Právě kombinace silného procesoru a skvělé grafické podpory posunuje notebooky VAIO série F12 do pozice domácího editačního studia vhodného na zpracování Full HD videa zachyceného kamerou Sony Handycam®.

Multimediální notebook SONY VAIO řady F Multimediální notebook SONY VAIO řady F Multimediální notebook SONY VAIO řady F Multimediální notebook SONY VAIO řady F

Stejně dobře ale poslouží při práci s nekomprimovanými fotografickými podklady – fotografiemi v RAW formátu zachycenými digitální zrcadlovkou z řady Sony ALPHA.

A když k notebooku připojíte externí pevný disk SATA přes konektor eSATA/USB, můžete se těšit na abnormálně rychlý přenos dat – až 5× rychlejší než má klasické USB 2.0.

Díky zabudovaným Blu-ray mechanikám (Blu-ray Disc Drive nebo Blu-ray Disc Combo Drive ve standardu) jsou notebooky VAIO F12 ideální pro domácí zábavu. Na jedinečném filmovém zážitku se podílí i softwarová vylepšení, která najdete jen u SONY, ať už jde o Motion Reality HD nebo Video Optimiser. Ta zaručují hladký průběh přehrávání snímků ve Full HD kvalitě.

Vizuální vjem doplňuje skvělá zvuková kulisa, o kterou se stará nejmodernější verze funkce Dolby®Home Video v3. Doslova vás uzavře v prostorovém zvuku, který charakterizuje nerušená čistota. Nezáleží na tom, zda posloucháte hudbu, filmové dialogy nebo hrajete hry.

Notebooky SONY série F12 se dodávají s originálním operačním systémem Windows® 7 Home Premium, který vhodně doplňuje mediální schopnosti těchto počítačů o běžné aplikace. Psaní na klávesnici s plnohodnotnou numerickou částí je stejně komfortní jako na stolním PC.

Notebook SONY VAIO série F12

Přiložený software obsahuje poslední verzi PMP (Picture Motion Browser) speciálně uzpůsobenou pro vysoký výkon čtyř jádrového procesoru. S pomocí této intuitivní aplikace si můžete vytvářet vlastní profesionálně vypadající filmy a v jednoduchých krocích je ukládat na DVD nebo Blu-ray disky.

Nová řada přístrojů VAIO F12 je konstruována i s důrazem na úsporu energie. Světlo citlivý senzor upravuje jas obrazovky podle intenzity osvětlení v místnosti, což oceníte zejména v přítmí. Tlačítkem DISPLAY OFF lze vypnout displej počítače a šetřit tak jeho baterie při poslechu muziky nebo sledování filmů z Blu-ray disku na připojené televizi.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře