Spielberg potvrdil Blu Čelisti

vydáno 6. 6. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, Čelisti, Steven Spielberg, Universal

Čelisti

Kdepak, tenhle rok si na absenci filmových hitů na Blu-ray scéně rozhodně stěžovat nemůžeme. Pokud by vám Jurský park, Star Wars sága, rozšířený Pán prstenů, Ponorka, Ben Hur, nebo třeba Občan Kane nestačily, co takhle blockbusterová klasika Čelisti? Steven Spielberg potvrdil, že se chystají doplout na Blu-ray.

Jediný problém je v tom, že ze sebe legendární filmař nebyl schopný vysoukat žádné konkrétní datum. Stále tedy nevíme, ve který den, Čelisti se každopádně na Blučku objeví. Letos s nimi ale nepočítejte, Universal je přichystá asi až na rok 2012. Samozřejmě můžeme počítat s nějakou tou digitální restaurací, nemusíme se ale obávat nějakých větších zásahů.

Spielberg se totiž v tomhle smyslu rozpovídal o tom, že rozhodně nechce přistupovat na nějaké další počítačové úpravy jako umazávání drátů, úpravy speciálních nebo digitálních efektů a podobně. Jednoduše si stojí za tím, že ačkoliv podobné vady ve vysokém rozlišení obzvlášť vyniknou, měly by filmy zůstat tak, jak byly prezentovány ve své době.

Fanouškům to logicky musí udělat radost, ostatně kauzy ohledně Lucasových Star Wars, které strýček George dost možná bude pro BD release opět mírně upravovat (vyplývá to ze zvěstí o dodabovávání některých scén nové trilogie), nedělají potenciálním majitelům Blu-ray edice ani trochu radost. Spielberg na to jde přesně z druhé strany a je docela jasné, že si tím získá náklonost mnohem většího množství diváků, než tvůrce Hvězdných válek.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Spielberg potvrdil Blu Čelisti

Vložil Karbous (bez ověření), 6. Červen 2011 - 18:08

Obrázek uživatele Karbous

Teď ještě aby vyšel kompletní Indy a budu spokojenej. :-)