Špunty od Nokie mají vlastní nabíjecí stanici

vydáno 5. 10. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Bluetooth, HMD Global, Nokia, Pro Wireless Earphones, sluchátka, True Wireless Earbuds

Nokia (respektive licencovaný výrobce HMD Global) představila dva modely špuntových sluchátek. Oba jsou bezdrátové a ten dražší z nich disponuje dokonce i vlastní nabíjecí stanicí.

Jeden špunt sluchátek Nokia True Wireless Earbuds váží pouhých pět gramů, přičemž model funguje prostřednictvím technologie Bluetooth 5.0, kterou se páruje s výchozími zařízeními. Přes tyhle špunty se dá poslouchat hudba nebo volat, a výrobce zde udává kolem 3,5 hodin fungování na jedno nabití. Nejlepší na tom však je nabíjecí stanice tvaru válce o rozměrech 100×22 mm, kterou si „napustíte“ energií dopředu a následně ji třeba na cestách použijete pro trojnásobné nabití svých sluchátek. Stanice využívá připojení přes USB typu C.

Earphones jsou navzájem spojeny držákem na krk, takže ztratíte maximálně oba špunty společně. Obě sluchátka se navíc dají spojit pomocí magnetu v době, kdy je nepoužíváte. Integrovaná vibrační funkce pak uživatele informuje ve chvíli příchozího hovoru.

Obě zařízení mají společnou odolnost vůči potu a polití dle standardu IPX4, a dodávají se ve třech velikostech (S, M a L). Zatímco dražší Earbuds pořídíte za doporučenou cenu 129 eur (okolo 3 300 Kč), ty levnější, Earphones, stojí 69 eur (1 800 Kč).

Zdroj: FoneArena

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře