Tuzemské Blu-ray filmy - 19. týden 2011

vydáno 8. 5. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Cliffhanger, Faster, film, Kriminál, Rychlejší, Vetřelci, Vetřelec, Vetřelec 3, Vetřelec: Vzkříšení

Tento týden českou Blu-ray scénu i přes snaživý zásah svalnaté novinky a neméně namakaných katalogových titulů jasně opanují všechny čtyři díly vetřelčí antologie.

Tuzemské Blu-ray filmy 19. týdne, jejich kompletní profily, technické specifikace a bonusy

Ano, ta u nás vyšla ve vymazlených edicích už minulý rok (konkrétně na začátku listopadu), až teď se ale český zákazník dožívá samostatných vydání jednotlivých dílů. Pokud se vám tedy líbí jen jeden z filmů antologie a investice do kompletní edice vám přišla zbytečná, teď můžete sbírku obohatit přesně o ten titul, o který máte zájem.

Budete tak sice ošizeni o bonusové disky s desítkami hodin dokumentárních materiálů, jenže film pak vyjde na standardních 499Kč, kdežto Sběratelská edice stojí o dva tisíce dráž (je tedy jasné, že má její koupě smysl jen v případě, máte-li zájem o kompletní antologii).

Všechny díly Vetřelce na Blu-ray před oním půl rokem prošly na HDmagu podrobným rozborem, před nákupem proto doporučujeme recenze jednotlivých filmů:

Z premiér devatenáctého týdne tohoto roku pak zbývají už jen tři filmy. Rovnou ve dvou z nich se potkáte se Sylvesterem Stallonem – Nejdříve povede záchrannou horolezeckou výpravu, kde bude muset čelit ozbrojeným zločincům (Cliffhanger), pak povede psychologický souboj se strážci Getaway Prison (Kriminál).

Blu-ray novinky 19. týdne

TIP: Mrkněte na výhled do příštích týdnů a měsíců, který vám poskytne náš Blu-ray kalendář. Do databáze jsme čerstvě přidali i Hvězdné války nebo rozšířeného Pána prstenů!

Necháváme si ho na konec, v rámci Blu-ray kalendáře se ale tento týden objeví jako první: akční drama Rychlejší s Dwaynem Johnsonem. Bývalý wrestler se tu předvádí přesně v takové roli, ve které ho fanoušci chtějí od začátku jeho herecké kariéry: jako nabušený střelec, který nejde pro ránu pěstí ani vystřelenou kulku daleko.

Rychlejší je docela příjemná oddechovka o pomstě, chutnající nejlépe za studena – „drobný“ zlodějíček v podání Johnsona tu jde po vrazích svého bratra. Je to přímočará podívaná, kde se scénáři moc pozornosti nevěnovalo, ale funguje dobře.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře