Tuzemské Blu-ray filmy - 8. týden 2009

vydáno 15. 2. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: 20th Century Fox, Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Domácí mazlíček, film, Man on Fire, Muž v ohni, Sony Pictures, The House Bunny

V nadcházejícím týdnu se na pultech našich obchodů objeví další dva nové Blu-ray tituly. Komedii z univerzitního prostředí Domácí mazlíček a thriller Muž v ohni si teď jako obvykle krátce představíme. Oba filmy mají kompletní českou jazykovou výbavu.

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každé úterý seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky, některé mají i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Domácí mazlíček

Domácí mazlíček (House Bunny, The, 2008) (Blu-ray)

Český název: Domácí mazlíček

Originální název: House Bunny, The

Rok výroby: 2008

Žánr: Komedie

Délka: 97 minut (1:37)

Režie: Fred Wolf

Hrají: Anna Faris, Emma Stone, Kat Dennings, Colin Hanks, Katharine McPhee

Studio: Sony Pictures

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 16. 2. 2009)

Když musí krásná Shelley (Anna Faris) opustit dům, ve kterém žijí ty nejžhavější dívky ve městě, ocitá se sama ztracená v divočině Beverly Hills. Pak ale náhodou naráží na lítost budící dívčí spolek Zeta Alpha Zeta, který jí zprvu poskytne vytoužený domov a později i prostor k tomu, aby své nepopiratelné schopnosti konečně uplatnila pro všeobecné dobro. Navíc Shelley potkává mladíka, který jí stojí nejen za flirt. Shelley se pouští do závodu s časem, během kterého musí z dívek bez sebevědomí vychovat dámy a zařídit, aby se dům spolku Zeta stal nejoblíbenějším místem studentů dřív, než ho univerzita stačí zavřít.

Nastěhujte se k Domácímu mazlíčkovi a užijte si pořádnou porci zábavy!

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Muž v ohni

Muž v ohni (Man on Fire, 2004) (Blu-ray)

Český název: Muž v ohni

Originální název: Man on Fire

Rok výroby: 2004

Žánr: Akční / Drama / Thriller

Délka: 146 minut (2:26)

Režie: Tony Scott

Hrají: Denzel Washington, Dakota Fanning, Marc Anthony, Radha Mitchell, Christopher Walken

Studio: 20th Century Fox

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 16. 2. 2009)

Mexické podsvětí se začalo bavit novým sportem – únosy pro peníze. Mezi majetnými obyvateli, zejména těmi, kteří mají děti, se šíří panický strach. Řada z nich pro své potomky najímá osobní ochranku. Do tohoto světa vstupuje John Creasy (Denzel Washington), bývalý tajný agent a zabiják, který už v podstatě rezignoval na život. Jeho přítel Rayburn (Christopher Walken) ho ve snaze vytrhnout z letargie přivede do Mexika City a dohodí mu práci tělesného strážce devítileté Pity Ramosové (Dakota Fanning).

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v kalendáři filmů, k dispozici je ale také databáze filmů, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a někdy i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v databázi filmů, je to jen proto, že čekám na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře