V lednu 2017 se na obrazovky vrátí Star Trek

vydáno 4. 11. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Filmy

Tagy: All Access, CBS, nová řada, remake, Star Trek

Americká CBS oznámila, že začíná chystat zcela novou verzi kultovního seriálu Star Trek, která se začne vysílat v lednu 2017.

Společnost zaplatila spoluautorovi původního Star Treku Alexi Kurtzmanovi, který si tak remake vezme na starost. Nicméně český divák se vysílání jen tak nedočká. První epizoda (možná dvě) budou sice vysílány přímo v televizi (byť pravděpodobně speciálně pro americký trh), pokračování se však bude natáčet exkluzivně pro vlastní předplatitelskou službu CBS s názvem All Access.

Podle tiskové zprávy CBS však nový Star Trek nebude mít s tím původním příliš společného. Půjde totiž o licencovanou frančízu. Nový Star Trek tak prý představí nové postavy hledající vymyšlené nové světy a nové civilizace. Původní koncept si však remake údajně zachová. Vzhledem k tomu, že remake čehokoliv evokuje snahu o vytřískání co nejvíce peněz ze známé značky, jsme i k předělávce jednoho z nejvíce kultovních sci-fi všech dob trochu skeptičtí. Nechme se však překvapit. Pokud tedy bude možné se k novému Star Treku alespoň se zpožděním dostat legální cestou i u nás.

Zdroj: EnGadget

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře