V prosinci vyjde další retro konzole, PlayStation Classic

vydáno 19. 9. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: herní konzole, historie, reedice, retro, Sony PlayStation Classic, Sony PS1

Vlna retra pokračuje i letos. Další klasická herní konzole přestavěná na miniaturu a nacpaná oblíbenými herními tituly chystá útok na váš čas i peněženku.

Novinku v podobě zařízení PlayStation Classic tentokrát chystá Sony, které se inspirovalo obrovským úspěchem konkurenčního Nintenda a jeho NES Classic Mini a SNES Classic Mini. Japonský herní gigant oznámil, že jeho zařízení bude zahrnovat 20 předinstalovaných her včetně některých nejoblíbenějších titulů originálu: Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 a Wild Arms.

Zařízení přijde na trh dne 3. prosince – přesně 24 let po uvedení originálu – a bude stát bez jednoho centu sto eur (Američany vyjde ještě trochu levněji, neboť se nám tu rozmohl takový nešvar měnit dolary na eura v kurzu 1:1). Součástí balení budou dva originální ovladače z PS1 a HDMI kabel. Stejně jako u SNES Classic je pro napájení využit UB kabel, který v balení naleznete taktéž. Síťový kabel do elektřiny tak netřeba. V porovnání s PS1 je PlayStation Classic o 45 procent menší.

Zdroj: Techspot.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře