Vibrační headset ASUS CineVibe pro hry a filmy

vydáno 26. 9. 2010 | autor ASUS | sekce Tiskové zprávy | téma Hi-Fi audio

Tagy: ASUS, ASUSTeK, CineVibe, headset, mikrofon, sluchátka, USB

ASUS - logo

ASUS představil headset CineVibe, který využívá vibrační technologii a pokročilý převod zvuku. Díky tomu poskytuje kvalitní basy a precizní středy a výšky, jež vyniknou zejména při hraní her a sledování filmů.

Doporučená cena novinky je 1565 Kč.

Největší lákadlem sluchátek CineVibe je reaktivní vibrační funkce, která rozvibruje zářízení v závislosti na tom, co se děje na obrazovce či monitoru. Novinka se připojuje k počítači jednoduše přes USB port bez jakékoli další instalace.

Vestavěný mikrofon se hodí pro online hraní, a to zásluhou potlačení okolních ruchů. Veškeré ovládací funkce jako regulace hlasitosti, vibrací a mikrofonu jsou k dispozici na kabelu. Delší nošení by uživatelům měly zpříjemnit japonské antiseptické náušníky z proteinové kůže.

Vibrační headset ASUS CineVibe

Reproduktory sluchátek mají průměr 30 mm a disponují frekvenčním rozsahem 20 Hz až 20 kHz při impedanci 16, resp. 32 ohmů (zapnuté/vypnuté vibrace).

Sluchátka se dají lehce složit, takže se vejdou do jakéhokoli zavazadla, tašky či větších kapes. Úzký profil a speciální šňůra zabraňují nechtěným zamotáním, což je další bonus pro hráče, kteří často na stole nemají místa nazbyt.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře