VIDEO: Podívejte se na kompletní rozšířené scény z Blu-raye Hobit: Šmakova dračí poušť

vydáno 4. 11. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 6 komentářů

Tagy: Blu-ray, film, Hobbit, Hobit, Šmakova dračí poušť, The Desolation of Smaug, video

A teď už film nikdy vidět nemusíte. Hobit: Šmakova dračí poušť vstupuje ve své rozšířené podobě do tuzemských obchodů právě teď, ztrácet tři hodiny života zjišťováním, co nového vlastně přibylo, ale nemusíte. Na YouTube už se totiž objevil kompletní sestřih nových scén, které jsou… povětšinou vynikající. Tedy přinejmenším část s Meddědem a Thorinovým otcem Thráinem si zasloužily být již v kinoverzi, která bez jejich zahrnutí působí až příliš uspěchaně a občas i nelogicky. Logicky se tak změní i tempo filmu, které nemůže být tak uspěchané. O tom se však přesvědčíme až při přípravě recenze. Již nyní se však dá říct, že nové scény určitě nezmění názor těch, které pokračování série neoslovilo. Na to ani přídavky nestačí.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: VIDEO: Podívejte se na kompletní rozšířené scény ...

Vložil jonn (bez ověření), 5. Listopad 2014 - 8:51

Obrázek uživatele jonn

Jsem jedinej kdo z teto extended dvojky nema dobry pocit?Schvalne jsem na videa nekoukal a film si predobj.Rikal jsem si ze se necham prekvapit a byl jsem teda nemile prekvapen.Sceny jsou az na par vyjimek nudne a natahovane.Dialogy snad ani nema cenu komentovat.(to ze se ve filmu objevi Thrain je sice fajn ale proc sakra musi 5× opakovat Gandalfovi ze miluje sveho syna??to je opravdu trapne a do oci bijici ze Jacksonovi dosli napady)Prvni film ze stredozeme kde musim rict ze je lepsi kinoverze a to je velka skoda.Jo a jsem fanousek.. A o to vice jsem byl zklamany.

Re: VIDEO: Podívejte se na kompletní rozšířené scény ...

Vložil Psema (bez ověření), 6. Listopad 2014 - 13:19

Obrázek uživatele Psema

On je u dvojky problém v tom, že se na rozdíl od jedničky muselo extrémně nastavovat a protahovat, aby z původní dvou filmů vznikly tři.

Jednička má paradoxně dobře uzavřený příběh s přijetím Bilba do skupiny, který měl očividně vyvrcholit v původně naplánované dvojce. Jenže tím rozdělením na další dva díly se ta struktura naprosto zbortila a místo ní se tam nacpaly navázání na LOTRa a atrakce.

Osobně jsem čekal, že Thrain bude spíš flashback. Takhle je jeho scéna vlastně dost zbytečná a logicky ji původně vystřihli. Naopak Medděd mi přijde super, protože v kinoverzi působí skoro až nadbytečně, když je jeho jedinou úlohou dát trpaslíkům poníky. To už ho pak mohli rovnou vystřihnout.

Re: VIDEO: Podívejte se na kompletní rozšířené scény ...

Vložil Petr (bez ověření), 7. Listopad 2014 - 2:45

Obrázek uživatele Petr

Pochopil jsem správně, že bude samostatná recenze na rozšířený sestřih? :)

Re: VIDEO: Podívejte se na kompletní rozšířené scény ...

Vložil Psema (bez ověření), 10. Listopad 2014 - 15:32

Obrázek uživatele Psema

Ano. Obětuji 12 hodin života filmu i bonusům. :D

Re: VIDEO: Podívejte se na kompletní rozšířené scény ...

Vložil jonn (bez ověření), 12. Listopad 2014 - 2:53

Obrázek uživatele jonn

no ja hodnotil prave jenom tu prodlouzenou verzi.kinoverze je v pohode,libila se mi.jednicka byla taky ok a s prodlouz.verzi taky nemam problem..Sceny navic mi tam nejak zapadly ale tady u te dvojky skoro vubec.Thraina meli radeji vystrihnout uplne protoze takto tu celou scenu(ktera byla v kine snad nejlepsi z celeho filmu) jen zkazili.Medded mi tam taky nesedi.Nereknu kdyby mel ve filmu nejakou akcni scenu treba s vrky ale tohle mi prislo jako vareni z vody.Nudne vyptavani a opravdu ubohe dialogy.Jedine co se mi na te scene libilo byl flashback z Rhudauru.

Re: VIDEO: Podívejte se na kompletní rozšířené scény ...

Vložil Derek (bez ověření), 10. Listopad 2014 - 22:04

Obrázek uživatele Derek

tak to je v tom případě 13 hodin :)

jinak já jsem si taky předobjednal film u filmareny aniž bych ho předtím viděl ( v kinoripu ) a jsem naprosto spokojený ! podle mě jackson prostě umí…je to velký děcko a baví ho to :)