X-Men a Thor míří na Blu

vydáno 14. 7. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Filmy | 2 komentáře

Tagy: 3D, Avengers, Blu-ray, Blu-ray 3D, Captain America, film, Green Lantern, Thor, X-Men, X-Men: First Class, X-Men: První třída

Thor (Blu-ray)

Letošní blockbusterová sezóna komiksovým adaptacím nepřeje. Vyrojily se jich tuny, jenže prakticky žádná z nich nebyla schopná vydělat opravdu pořádné peníze. I přes to se ale začalo mluvit o jejich pokračováních – konkrétně Thor i X-Men: První třída už mají dvojky jisté (stejně jako Blu-ray edice), což je zatraceně dobře, protože jsou oba filmy výborné!

O chystaném Blu-ray nových X-Men se toho zatím moc neví, šuškat se o něm totiž začalo teprve nedávno v souvislosti s vystřihanými scénami. Takže vám už teď můžeme slíbit, že se jich na Blučku objeví rovnou čtrnáct minut. Dohromady se má jednat o třináct scén, což značí, že bude mít každá v průměru pouhou minutu. Nic moc velkého od nich tedy nečekejte – Matthew Vaugh slíbil, že by se měly zabývat především agentkou Moirou Taggart a jejím vztahem s Charlese Xavierem. Většina fanoušků by přitom uvítala spíš nové scény s Michaelem Fassbenderem, který naprosto špičkově ztvárnil mladého Magneta.

TIP:Podívejte se na HD trailer filmu X-Men: První třída

Thor (Blu-ray 3D)

O Blu-ray edici Thora toho víme podstatně více a podívat se můžete i na chystané přebaly. Z těch je poznat to nejdůležitější: vedle klasického 2D se do našich domácích kin chystá i 3D verze filmu. Nutno ale podotknout, že Thor byl točený ve 2D a následně konvertován, což ke kdovíjak kvalitnímu 3D rozhodně nevedlo. Třeba úvodní bitva je v něm jen těžko stravitelná.

Bůh hromu se ve vysokém rozlišení objeví ve Spojených státech už 13. září a dá se předpokládat, že u nás oproti zámořským šťastlivcům nenabere nikterak veliké zpoždění.

Otázkou spíš bude, jestli k nám dorazí i bonusové materiály. Paramount slíbil, že by měly dát dohromady kolem osmdesáti minut, takže nás čeká asi hodně podrobný pohled za kulisy. Fanoušky komiksovek od Marvelu by pak měl potěšit i fakt, že se na Blučku Thora objeví první sneek peak na chystaný film o Avengers (kde se vedle Thora objeví Hulk, Iron Man a Kapitán Amerika).

TIP:Podívejte se na HD trailer filmu Captain America: The First Avenger

V souvislosti s chystanými Blu-ray edicemi Thora a X-Men jsme přichystali také novou anketu, ve které můžete hlasovat, na které Blu-ray edice komiksových filmů se letos těšíte nejvíce. A v diskuzi pod článkem pak rovnou můžete přihodit, proč vás který film zajímá a jak se vám letošní komiksovky líbily.

. . .

BUĎTE V KONTAKTU, sledujte autorovy tipy a postřehy na Google+, HDmag.cz na facebooku a na twitteru

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: X-Men a Thor míří na Blu

Vložil Anonym (bez ověření), 18. Červenec 2011 - 0:37

Obrázek uživatele Anonym

Pokud to tu čte nějaký distributor, tak by rád řekl, že mám moc rád steelbooky a zrovna u X-menů by se mi nějaký steelbook líbil :D

Re: X-Men a Thor míří na Blu

Vložil short ralph lauren (bez ověření), 5. Březen 2013 - 18:49

Obrázek uživatele short ralph lauren

I think other website proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user genial style and design, as well as the content. You are an expert in this topic!